Silent reader

Monday, January 09, 2012

Yeah,bertukar ke PENGAWAS ! *terselit Pengajian Am*

Assalamualaikum ..
*wajib jawab*
oke waktu dah agak lewat untuk fara berdondang
dengdang dengan dunia belog ni ..
otak,jari,mata semua baru habis tengok buku
PENGAJIAN AM !
subject WAJIB lulus dalam STPM ..
korang jangan ingat sebut pengajian AM tu macam 
SENANG .senang macam makan kacang tanah tu ..
ohhhhh tidak tidak tidak ..
nehi nehi nehi !
kesukaran untuk mendapatkan markah amatlaa payah .
ketelitian,pengetahuan am amat dititikberatkan 
apabila menjawab soaln pengajian AM ini..
yess,memerlukan diri kita menjadi seorang pemberita
di TV agar kita boleh taw semua berita berita
yang berada di sekeliling kita ..
*aku nak jadi penonton BERITA JER ! *
my cikgu Pengajian Am yang gile best !
lalalalalalalallalalala ..
jadi pengawas ??
woooo,adakah yang jadi pengawas ni aku ?
sudah cukup banyak baju yang akan dipakai
oleh diriku untuk tahun ini,adakah
aku menambah lagi koleksi baju sekolah aku ??
jawapannya ..
....
....
....
....
....
....
....
adakah HANG rasa diriku yang wanita ini
sudah bertukar ??
subahanallah !
tidak laa sama sekali untuk diriku buat kerja gila itu ..
dan tidaklaa jugak untu diriku mengeluarkan lagi
DUIT untuk membeli lagi baju !
setiap hari dah betukar baju,dah banyak dah duit keluar .
haihhh,semoga bawa kepada kejayaan diriku .
amin .
this is my brother yang sudah jadi pengawas 
untuk tahun 2012 ni ..
yeah !
fara,adik,dan adik yang ni kesemua merasa
menjadi pengawas untuk SK bandar kota tinggi ..
BANGGA ENCIK OSMAN dan Puan SUHANA .
hehhehehhehehhehehhe
foto tak banyak ..
tapi kena tengok jugak..
hehhehehhehehhehehhehhehehe


sikit kan ??
hahhahahhahhahhahahhaha ..
bye semua ..
ada mase aku menulis,
ada masa aku upload,
ada mase aku luahkan semua ..
yeah !
 

8 comments:

storyfromme said...

best jadi pengawas.ada banyak advantage.

玉玲~ said...

All the best STPM 2012!gambar baru eh?

Firestarter said...

oh, amek STPM. Gud luck. Pengajian am mmg penting. :)

Farah Azurah said...

@Story : betul tu.. :D

Farah Azurah said...

@Gek leng : trima kasih..gambar pengawas adik sya laa :)

Farah Azurah said...

@Fire : trima kasih..PA tuu sgt laa pentg :)

Awie Omar said...

NEXT TOP BLOGGER 1 AKAN BERMULA
12 TENGAH MALAM INI (12/01/2012)
NANTIKAN KEMUNCULANNYA

SEBELUM TU MEH LAYAN BACA NI
http://awieomar.blogspot.com/2011/01/10-filem-terbaik-arahan-allahyarham-tan.html

玉玲~ said...

haha,mesti terindu kat Cikgu Hawa masa study PA baru post ni,kan?haha,sy pun rindu~hehe,cuti ni nak jumpa:)Sebenar apa2 x faham ke nak minta tolong bleh cari akak ya?buka satu group pra u 2011/2012 add sy masuk pun blh tau,jgn segan/malu,akak akan membantu sekadar yang mampu:)