Silent reader

Wednesday, January 04, 2012

PELIK hari pertama sekolah ..*STPM*

Assalamualaikum ..
*wajib jawab*
kring kring kring ..waktu sekarang pukul 5.30 pagi ..
eeeerrrr,dah pagi rupanya ..
YESS !!
itu laa waktu pertama untuk hari pertama fara bersekolah ..
bangun awal sebab takut mandi lambat..
hahahhahahahhahahaha ..
hari ni hari pertama sekolah yang sangat PELIK !
what fara ?? pelik ??
ye laaa,sepanjang fara bersekolah belum pernah lagi
hari pertama sekolah bermula dengan hari RABU !
this is pelik i call ..
hehhehehehhehehhehehhehhehe
oke hari ni fara pergi sekolah dalam umur yang baru ..
yess i am 19 YEARS ..
Ya allah,cepat jer kan ..
duduk kat sekolah SMK LAKSAMANA dari form 1 until now,
macam-macam dah berubah ..
that why i really love my SMKL !
dengan uniform form 6 yang berubah rubah setiap hari ..
yeah !!
hari ni pergi sekolah dengan uniform baru .
uniform ap uw ??
........
.
.
..
.
.
.
.
.
Baju korporat untuk Pra universiti SMKL ..
wooo,kalau korang nak taw batch fara ialah
batch pertama yang sekolah keluarkan baju korporat
dan baju batik ..kirannya kitaorang orang yang pertama ah
merasmikan pakai baju banyak-banyak ni ..
setiap hari bertukar baju ..
haiiiii,,
so harapnya dengan baju baru ni semua,
fara menjadi pelajar yang lebih bersemangat ,..
korang doakn kejayaan fara oke ..
amin 
:)

2 comments:

玉玲~ said...

wah~tahun lepas baju batik sekarang baju korporat pulak~haha:)

Farah Azurah said...

Gek Leng : hahha..bnyak baju bnyak pakai duit jugak maa..haii :(