Silent reader

Sunday, January 01, 2012

Wedding 2011 Yang Aku Pergi ! Semoga Berkekalan.amin !

Assalamualaikum ..
*wajib jawab* 
Happy new year semua ..
yess now we already in 2012 ..
woooo,macam-macam cerita kita dengar berkenaan 2012 kan ??
semua kejadian di tangan TUHAN ..
kita siapa untuk menentukan semua kejadian uw..
sudah-sudah sudah ..
berbalik kepada taju uw ..
wing *
WEDDING 2011 ..
yaww,tahun dimana ramai orang kahwin ..
hahahhahahahhahhahha ..
yang artis kahwin pon ramai ..
ooooo,sweetnye !!
fara nak kongsikan dengan korang perkahwinan 2011 
yang FARA PERGI SAHAJA !!
hahahahhahahahahhahahahha ..
jom ..

Perkahwinan kak Misa ..
bulan FEBRUARI perkahwinan ni .
 i'm bigger time ni ..
tak comel langsung..hahhahahhaa :D
kak misa ni rakan semenari fara time dulu-dulu..
excited sangat time ni sebab kaka misa 
merupakan mmbr pertama fara yang sudah
mendirikan rumah tangga ..
kak misa ni sekarang sedang mengandungkan
cahaya pertama mereka berdua ..
both of u look sweet sangat ..


Perkahwinan Cik JOL !
WOOOO..
adik bongsu abah fara ..
akhirnye setelah lame kami anak-anak sedara ni menunggu,
kahwin jugak pakcik kami ni ..
hehhehehehehhehehehhehehe ..
ini laa dalam sejarah perkahwinan family,
pengantin diiringi dengan kereta kereta DRIFT..
masalah yang naik kereta uw semua pakcik
tua yang teringin nak naik kereta uw..
hehhehehehhehehehe

Perkahwinan Cik Iwan
akhirnya adik mak yang ke 10 kahwin !
yeah !! adik lelaki bongsu ni ...
aku antara orang paling bertuah sebab dapat
tengok kesemua perkahwinan adik-adik mak.
hahahhahahahahahhahaha ..
cucu sulung katakan ..
paling tua laa ni konon ..
KONON !
hahahahhahahahhahahahhahahaha ..



wooo,best jer tengok orang kahwin ni ..
pape pon semoga tahun baru ni korang semua
semakin bahagia ..
maklumlaa,dah ada pasangan hidup ..
fara doakn yang terbaik untuk korang semua ..
semoga ikatan perkahwinan ini kekal hingga
ke akhir hayat korang semua ..
amin :)
eh,terselit pulak..
hehhehehehhehehhehehe :)

2 comments:

Miss Mei Mei (Amalina Azlan) said...

wahh gamabr tunang pun boleh hehe

Farah Azurah said...

hehhe..spe yg tunang tuuu :)