Silent reader

Friday, June 13, 2014

Doakan Kejayaan Untuk Semester Ini

Assalamualaikum..
hari ni 13 Jun 2014 hari pertama aku akan menduduki ujian untuk
tahun 1 Semester 2 di UNIMAS.. my first paper is Titas ..
Titas = banyak kena baca cerita tamdun, tamadun china tamadun india tamadun islam.
and tiga lagi topik yang aku tak ingat , so abaikan..
Political Sciences = hari sabtu paper ni.. aku suka politik sebab Dr faisal pengaruh aku..
hahahaha XD before ni macam tak faham pon apa cerita isu semasa..perang sana perang sini
just faham gitu-gitu jer , but selepas habis satu semester ni banyak laa terbukak sikit
pintu mata aku mengenai politik.
Malaysia Social History = another killer paper.. banyak cerita pasal Sejarah Malaysia yang
aku baru taw , selama ni belajar cuma satu perspektif sahaja tapi kini aku dah didedahkan semua..
kenapa sesetengah kumpulan itu berani buat rusuhan kerana mereka ada sebab,
bukan sengaja selamba mereka buat rusuhan tu.. just think more after this ..
Modern Economics = THIS IS KILLER ! empat jam kredit, memerlukan fahaman yang baik
disebabkan tiada basic ekonomi just perlu more strunggle.. aku dah usaha tinggal doa agar kejayaan
dekat dan sentiasa dengan aku, amin.
Introduction Social Sciences = the last paper and hoorrayyy !
kate classmate aku lepas habis paper ni dorang nak shoot shoot gambar..
maklumlah semester ini laa baru kami sekelas kenal muka masing-masing.
before ni kelas campur dengan program lain so tak kenal pon siapa classmate sendiri..
haaaa, LOL .

So Itu schedule aku untuk Final exam kali ni..
just buat coretan kat sini untuk dikenang-dikenang di masa hadapan.
time tu kalau aku bukak balik blog ni boleh laa teringat sikit-sikit kenangan
semester ni..hahahaha .. semester ni banyak cerita banyak pengalaman and banyak
pembaharuan.. menjadi diri sendiri lebih bahagia, malas nak ingat kenangan lama
and untuk kenangan lama please jangan datang lagi ..
mostly hampir nak gila sebab kejadian tu, tak pasal-pasal
rosak meja belajar aku hanya kerana kenangan lama tu ..
hahahahaha so stupid on that time .. but thnks sebab kau datang hari tu kay walaupon
hanya untuk seminggu and for that girl , kalau ada jodoh tak kemana..
jangan risau kalau memang itu jodoh kau , happy from me :)
~bye

- Be somebody in the eyes of ALLAH even if you are nobody in the eyes of people-

2 comments:

Fami Iou said...
This comment has been removed by the author.
Nabihah said...

follow blog bihah balik
http://inibelognabihah.blogspot.com dan like facebook fan page bihah terima kasih