Silent reader

Saturday, May 10, 2014

Putih Yang comel woo

Assalamualaikum ..
bosan baca blog aku ? tiada entry baru ..?
maaf laa , bila idea datang tidak punya masa pulak nak mengarang
tapi bila ada masa idea pulak terhad .. buntu lalu tepu !
sekarang bulan Mei, ohh yess tinggal sebulan duduk kat bumi kenyalang.
rindu teramat paling amat dengan kota tinggi ..
paling rindu dengan puan suhana dan encik osman ..
malam tadi entah kenapa air mata mengalir terlalu banyak , ahh nangis lagi..
aca- aca kuat dari luaran tapi sebenarnye "gembeng" kemain..
p/s : gembeng ialah macam nangis-nangis gitu..faham tak agak2 ?? maybe faham.

8 Mei 2014 , beli sesuatu .. minat yang baru and dapat reaksi yang baik..
great .. suka sebab minat yang baru tu tak gune modal besar ,
jimat plus aku student kan , tak de duit banyak itu pon terima kasih
kat PTPTN sebab bagi aku pinjaman ..
kalau tak mungkin tak taw mane nak dapat sumber yang banyak tu..
terima kasih ..
okay back to my story.. jatuh cinta waktu pandang pertama..
ada banyak sangat pilihan tapi aku mahukan yang ini..
aku gelar PUTIH ..
die comel , kecik plus tak menyusahkan ..
aku kan sibuk sangat , huh sangat laa kan ..
so aku perlukan peneman yang tak banyak respon tapi comel..
ye laa kalau banyak respon nanti aku pulak yang emosi..
dah lah aku ni jenis darah naik turun , 
so aku perlukan mereka yang comel plus bersabar banyak dengan aku..
hahahaha , understand..
so i choose him (jantan kot tak pasti jantinanye)
excited sangat bile dah ada PUTIH kat rumah.
sebb die masih kecil so kelihatan sangat kecil di satu sudut..
yeah, aku letakkan di belakang rumah aku..
ada cahaya cukup untuk tumbesarannya nanti...
aku cerita kat parents ngan sibling aku , and mereka gelak ..
mereka pelik jugak tetibe aku minat nak ada peneman ni..
but mereka tak halang ..
in the end aku nak cakap , aku suka PUTIH aku ..
you very cute to me baby ! awwww ~~

ini laa PUTIH kesayangan aku , comel kan comel kan.. LOL ~~
*GAMBAR GEDABAK UNTUK KEPUASAN*

2 comments:

Nurul Hidayah said...

mcm comel je si putih ni.. :D

Fami Iou said...

👍