Silent reader

Wednesday, December 19, 2012

Rindu Blogspot Kesayangan

Assalamualaikum.

sekolah dah tamat,STPM dah berakhir ..
merdeka merdeka !!
tapi belum lagi laa kott sebab keputusan belum dapat ..
haaaaaaaaaaa ..
semua buku tingkatan 6 aku dah susun rapi kat kerusi bilik ..
baju baju masih tergantung rapi ..
macam tahun depan nak sekOLAH  lagi jer kan ..hehhee


zaman form 6,mereka laa yang menjadi pendorong aku ..
miss u alls sayang ..
and lagi miss encikmasadepan aku yang kat perak tu.
waktu habis exam hari tu,encikmasadepan dah daftar semester baru .
arrr ! nak ngamuk kalau ikutkan hati ..
then dengan ikutkan hati,esoknye aku terus kerja ..
grrr gile brutal aKu ni,.langsung tak rehat rehat baru habis exam ..
hahahhahahahahahahaha :D
then bile aku kerja,semua tanye bile aku mule start kerja ..
bukan ker baru habis exam ??
arrr,dari aku duduk rumah baik kerja, duit masuk :D



 Keperluan yang mesti aku bawak ke tempat kerja ..
and saya beKerja sebagai cashier ..
huh,berat gile tanggungjawab .. mencabar betul ah kerja ni ..
kalau kerja kat sini,taw laa korang apa yang mencabar nye ..
hehehehhehehhee ..
oke laa,buat masa ni tuu jer nak tulis ..
nanti ada cerita lagi,aku tulis yee ..bye U alls :D

3 comments:

farah.fauzi said...

wahh..da merdeka..bestnyeee

Farah Azurah said...

hehhe,thnks :)

ahsfantasy24 said...

penat jugak jadi cashier,
lagi2 kalau ramai custmer kan..
all the best dear :)


Terbaru: Segmen Tingkatkan Follower!