Silent reader

Friday, May 18, 2012

Ye Demam Musim Demam

Assalamualaikum ..
hai semua semua semua ..
rasa macam habuk agak kritikal di sini ..
ye ye sekarang ngah bersih-bersihkan belog yang
amat disayangi ini ..
lalallalalallaa korang rindu farahazurah.blogspot atau tidak ?
ngehhh kalau rindu aku hargai sangat ..
last entry aku publish berkaitan aku melawat ke perkampungan
orang asli ..time tuue aku ada exam ..
kalau korang nak taw,aku dilanda demam yang agak teruk .
batuk yang macam nak tercabut badan ..
haa,teruk teruk ..
aku terpaksa telan panadol demi hari esoknya aku boleh bangun..
aku terpaksa memandang PANADOL tu seperti 
gula-gula yang manis yang aku boleh makan dengan
penuh kesukaan ..haaa :(
itu semua demi peperiksaan,aku tak larat amik exam
dalam keadaan yang tidak BEST !
keadaan yang aku benci kena lentok 90 darjah
sambil jawab exam dengan kepala berat ! pehhhh
sehari sebelum aku dilanda kesakitan ..
waktu ni aku belum yakin lagi aku akan demam
sebab aku oke jerr,esoknya haa terus sakit .
sedih aku !
and mujur waktu sambutan hari guru sekolah aku,
kesihatan aku bertambah baik ..
aku mampu berlari,bercakap dengan baik demi menjayakan
sambutan hari guru sekolah aku ..
and dikesempatan ini,aku nak ucapkan tahniah kat 
kawan aku yang bernama NUR AMALINA BINTI ZAINI
sebab buat video yang comel omel ini
untuk cikgu-cikgu..dan yang paling penting,muke demam
aku pon ada disitu ..
hehehhehehehhehehehhe
#masih snyum walaupon ngah demam

2 comments:

CikAnyss' :O said...

wahhh , nasib dah sihat ^_^ ;D

Farah Azurah said...

Anyss : rindunya dengan anys..ahh,nasib baik daa sihat :)