Silent reader

Monday, May 27, 2013

when i was your Girl

Assalamualaikum ,,,
morning,pagi, sangat bahagia ..
i wake up and pegang phone, "no massage" 
LOL ,, jenis memang tidur tak ingat dunia,mesej pon lupa ..
haaa,hari isnin 27 mei 2013 tanpa perlu pergi kerja pagi ..
i really hate isnin jadual pagi ..
all supervisor yang kerja shift pagi kena datang lebih awal sebelum
cashier cashier ni sampai ..
itu aku memang tak suka ..
jujur laa kan,aku dah laa balik kerja setiap hari lambat
SETIAP HARI LAMBAT , then nak suruh aku datang kerja cepat pulak ..
mehhhh,sorry laa eh .. hahahahha :D
tapi tak boleh nak buat kepala sangat jugak,aku ni senior cashier ,
kalau supervisor @ senior cashier dah buat hal,nanti cashier pon boleh buat hal ..
so,tunjukkan laa kelakuan yang baik yee cik farah azurah ..

"MY LIFE TOTALLY CHANGE "

itu ayat gambaran kehidupan aku sekarang ..
without "that person" who always perhatikan me dari jauh ..
"dari jauh" .. yess he always far far way with me atas sebab yang kukuh ..
he study right ..perak as u alls know !
but now,we are no more .. no more but still friend , best friend ..
benda yang sudah terbiasa sangat sukar untuk menjadi yang tidak biasa .
adakah penggunaan,susunan ayat betul di situ ???
okay hopefully hampa yang baca faham ..
so rasanya korang faham apa yang aku maksudkn tuu kan ..
and now i'm doing the right thing !! 

bekerja , kerja, kerja !!!
i really fall in love with my work , .. jujur aku sayang sangat tempat kerja aku ..
aku memang bukan kerja menghadap komputer,
duduk asyik bukak microsoft 2010, then taip taip,print ..
mehhh,aku nye kerja kira duit,scan,jaga line then bile ada yang tibe-tibe jerit
" ID " ,itu adalah aku ..that me !!
dalam cashier line , gelaran ID diberi kepada senior cashier,acc,CC .
so bukan panggil eddy okay ..


" STUDY "

hari ni budak-budak lepasan SPM 2012 yang mana dapat 
matrikulasi sedang mendaftarkan diri .. ooohhh nervous nye ..
tapi at least dorang dah ada tempat nak study,
yang aku pulak hampa sebab UPSI aku tak dapat ..
mehhh,bukan rezeki aku laa nampknya ,,
kawan aku luqman elias dapat temuduga kat UPSI ..
congrats bro !!
aku doakan ko dapat jadi cikgu, ko sangat layak ..
hehehhehehehhe :D
tapi aku bukannye putus asa, keputusan UPU belum keluar lagi ..
i hope i hope rezeki aku ada nanti ..
amin insyaallah ,, apa yang penting berdoa,doa ,.,
p/s : ada yang sedih aku tak dapat upsi,sebab jauh dari die ..hehe

so next time aku akan pastikan aku ada masa untuk update belog aku ..
i will make sure !! blog kesayangan aku ni sangat laa messy sekarang ..
aku nak tukar yang baru tapi takda masa nak duduk godeh lama-lama..
haihhh, ..
bye ~


someone :) xoxo