Silent reader

Wednesday, February 13, 2013

Walking To The Diamond

Assalamualaikum ..
hai semua,masih sihat ? alhamdulilah ..
ekonomi amacam? kukuh atau masih kurang ?
kalau boleh,bersyukur seadanya dengan pemberiannye ..
well mukadimah semacam syarahan agama pendek ..
mane tak nye pergi kerja hari-hari dengar ceramah ustaz idrus,
kedai makan mamak dalam tuu bukak kuat ..
so semua line cashier memang pagi-pagi dengar ah ceramah agama.
alhamdulilah ..
today 13 februari taw, before before this date are 11 february right ?
hahahhaha,that's my birthday (11 february ? )
already 20 korang taw x ?? still ohsemm or not ek..
hehehehhehehe
alhamdulilah,mereka yang rapat dengan aku still tak lupe 
tarikh hari jadi aku .alhmdulilah,
yana ngan atin buat aku terharu giler ah ! 
i love both of u taw !
secara jujurnye,ketiga-tiga kami ni RABUN ..
but still nampak lagi lensa depan ni.hahaha :D
and sorang lagi budak kecil molek surely
pandai giler budak MRSM Mersing kota tinggi ni..
kitaorang nye tarikh birthday bulan yang sama tapi
tarikh jerr lain,aku 11 die 9 februari ..
She is SITI NABILAH ..

sayangnye die dah nak berhenti hujung bulan ni ..
sayang seribu kali sayang :(
and another person mestilaa yang fall in love dengan aku laa..
encik masadepan aku tahun ini seriously give me hadiah
yang memang aku sangat sangat inginkan .
i don't know laa kenapa kota tinggi langsung xd bende ni .
even aku g jusco pon still tak jumpe BENDE ni ..
nun jauh di PERAK sane encikmasadepan jumpe 
and terus belikan untuk aku ... hhahahahha :D
seriously casing comel macam gini paling susah
nak jumpe untuk phone C3 .. PALING SUSAH oke ..
selalunye blackberry laaaaa,iphone laa ..
huh,hampa betul dulu ..
now aku boleh bahagia dengan hadiah ni .. thnks sayang !
and i also ask my encikmasadepan ;
 " knp beli wrne biru,pink xd eh ?"
"pink xd..lagipon saya minat biru,tuu yang beli biru "
oke disebabkan phone aku pon dah pink,
so rasenye biru pink also look nice kott ..
SO NICE SERIOUSLY !
and tadi also get another present from kak bahera which both
of we kongsi loker same-same .. terkejut jugak ah dalam keadaan tergesa-gesa
bukak loker ttbe nampak hadiah .. taraaa !!!
and nampak jerr kak bahera lalu kat pintu luar bilik loker terus jerit,
"kak bahera !!! " jujur kuat giler suara tuu ..
hahahhahahha,terus cakap thnks kak ..dh laa hari tu die belanje kuaci,
now coklat pulak,murah rezeki kak bahera.. amin !
and this another present from budak econsave ..hehe
thnks korang ..always remember all of u !! love u !!
but more love my encikmasadepan :)

No comments: