Silent reader

Tuesday, March 13, 2012

Sweetsumie Choc Menawarkan Coklat Yang Sedap ! jom order ^^

Assalamualaikum ..
*wajib jawab*
anda duduk sekitar KL mahupon bukan ?
ingin memberikan hadiah kepada kekasih mahupon 
teman anda yang sangat sukakan coklat ?
kalau kawan korang tak suka makan coklat,bagi jerr
hadiah ini..dijamin akan suka dengan kecomelan hadiah ini ..
hahahhahahahahhaha ..
ini sangat comel weiii ..
fara memang sudah jatuh hati sangat-sangat dengan
kecomelan design coklat ini ..
upsss,bukan sekadar coklat,mashmellow yang lembut
lembut tuee pon ada taww ..
malah dicantikkan dengan design yang menarik ..
korang patut cuba !! ^^
marilaa berkunjung ke Sweetsumie Choc !
pemilik sweetsumie choc ini ialah kak Shuhadah :)
pelbagai corak dan warna anda boleh dapatkan 
mehhh cuci mata dan boleh laa order dengan pemilik

Marshmallow choc
 
Choc oreo
 
 
Lolichoc 
 
say what say what ??rasa tergoda tak dengan 
kecomelan coklat-coklat ini ..
segala harga boleh laa rujuk kepada pemilik 
jangan risau,keenakkan dijamin yee ..
^^
 
 
 
segala rujukan boleh laa ke laman facebook
pemilik Sweetsumie Choc 
 

8 comments:

mizzkeyna said...

klau nak order kne pergi ke website fb ke ?

Farah Azurah said...

mizzkeyna : yup..boleh runding harga laa dgn pemiliknya,,

mizzkeyna said...

okay thanks for the info ... actually nak present kan utk kwn keyna coz yesterday is her birthday so suddenly jumpe entry sis yg menarik nih ! okaylah nanti keyna buat order at fb lah ...

mizzkeyna said...

boleh tak i dptkn num die sis ?

Awie Omar said...

Terima kasih sudi follow blog AWIE OMAR.TAHNIAH. Blog anda disenaraikan
sebagai pencalonan awal untuk Anugerah Ekstravaganza 2012. Rujuk entri ini :
http://awieomar.blogspot.com/2012/03/ae-2012-pencalonan-februari-2012.html

Amira Anorah said...

Comelll gilerr >.<
macam tak sampai hati pulak nak makan...hihuihi

Amira Anorah said...

Comelll gilerr >.<
macam tak sampai hati pulak nak makan...hihuihi

Farah Azurah said...

Amirah : kan kan ?hehe :D