Silent reader

Tuesday, March 06, 2012

Aku dah cuba makanan ini..kamu ?

Assalamualaikum ..
*wajib jawab*
haloo halloo kawan kawan ku yang indah ..
mukadimah kurang menarik,bolehh laa tuee ..
pehhh di saat aku perlu memerah otak bagi
mengingat dan memahami setiap dasar yang berada
dalam negara,aku sempat lagi update belog ..
esok exam seni dengan pengajian am kertas 1 ..
go go fara go ..
minggu ni minggu special dalam diri aku ..
setelah penantian yang lama,lama aku tunggu,
kini minggu ni dapat jugak akhirnya ..
alhamdulilah,indah semua ..
*itu kemudian cerita*
minggu ni saje datang mcd 2 kali ..
bukan bajek nak cakap makan mcd itu bagus,
tapi teman die makan di situ ..
pehhh,order aku memang menu tetap ah ..
aku malas nak cube burger yang sayur banyak,
tuee yang kuning tuee apa ,
dgn timun die yang susah aku nak telan ..
sorry !
saje laa kan pagi-pagi hari tuee breakfast sesama..
saje jugak breakfast tempat cam gini ..
then order laa sarapan pagi yang aku rase,
"makan mee rebus lagi sedap"
sebab aku rase sarapan tuee tak best langsung !
then saja laa test makanan ni ..
 apple pie !
dalam die ad cecair gituee,aku rase macam makan
karipap yang intinya cair ..
karipap 4biji RM1 tuee lagi sedap ..
so kesimpulannya,aku takkan makan ini lagi ..
then tadi,aku kenyang gila makan makanan mak masak ..
lagi sekali teman makan kat luar ..
makan lagi kat sini tapi menu Lunch pulak ..
aku sebab kenyang cume order McFlurry dan 
McBites ..
 aku tak terfikir pon nak makan ini tapi sebab
papan iklan di atas tuee buat aku rase macam
nak cuba makanan ni ..
oke,terbukti boleh buat aku nak cuba lagi selepas ini ..
tetapi,aku tertipu !!
aku memikirkan ketulan ayam ni besar-besar,
sekali alahai comelnye laa ..
then tadi sebab cume nak rase,aku beli
10 ketul jer laa..kecik betul sesuai laa untuk 
aku menjamah makanan ini ..
the end !
 

1 comment:

AMALINA YA'AKUB said...

hye awak jom join segmen first saya dan bff saya..

http://lavender498032.blogspot.com/2006/03/segmen-amalina-yaakub-dan-rayha-rozi-ay.html