Silent reader

Monday, February 13, 2012

Pengkritik Belog Aku Ingin Katakan Sesuatu .. *nervous*

Assalamualaikum ..
*wajib jawab*
last post for today or maybe yang seterusnya ..
tidak janji ..
glupp,pengkritik blog aku tadi singgah belog aku ..
dengan design dah baru,warna belog terus berrubah,
aduhh takut jugak die katakan sesuatu yang tidak enak
berkaitan dengan belog aku ni ..

Tadi die komen kat aku ,
ayat-ayat dari die ,,
soalan saya berkaitan warna dan perubahan blog baru..
die jawab
 ' oke,relax jerr,,
xd macam budak-budak daa
oke jerr '
nasib baik die kate OK,kalau die kate KO,
malu aku wehhh !!
memang betul laa,warna belog aku ni menunjukkan
kematangan aku dalam dunia belog ..
sesuai laa tuee dengan umur 19 tahun ..
bukan 9 tahun ..
hehehhehehhehehe ^^


p/s : pengkritik itu ialah encikmasadepan kesayangan saya   !

11 comments:

Miss Kagimoto said...

blog cantek and simple ^0^/

susulemakmanis said...

blog Awak nice!

Jokeonsalo said...

Assalamualaikum, empunya Blogger.
Jokeonsalo dengan sukacitanya menjemput kamu untuk menyertai "Kempen anti Valentine's Day" bersama jokeojeonsalo.blogspot.com

Diharap agar kamu berkesudian untuk menyertai kempen ini. Berminat?

Mari lihat cara-cara untuk menyertai kempen di http://jokeojeonsalo.blogspot.com/2012/02/kempen-anti-valentines-day.html

TERIMA KASIH :)

Ain Dzaya said...

huhuh..egtkan cik anon tadi..huhu


psstt...janji ALLAH untuk orang bakal berkahwin ♥

ahsfantasy24 said...

cantik farah,
good job ;)

Awie Omar said...

wow!!! makin matured nampak

Farah Azurah said...

Miss : yeah !! trima kasih :)

Farah Azurah said...

susulemakmanis : akak,trharu ni..sob sob..hehe :)

Farah Azurah said...

Ain : buat mase ni,belum penah ad cik anon dtg blog fara.. :)

Farah Azurah said...

ahsfantasy : alaa kak yue,puji fara ker..hehe :)

Farah Azurah said...

Awie : yeah ! dah 19 tahun kan..hehe :)