Silent reader

Friday, February 17, 2012

Orang Tua Cakap " Kalau Ada Ular Depan Mata,kena Patuk daa "

Assalamualaikum ..
*wajib jawab*
ya allah,maaf yer aina,halimi,naqib,syera,kak shuhadah
sebab fara reply lambt wish korang untuk
birthday fara ari uw..
sorry sebab petang tuee fara tak online..
esoknya cume reply yang perasan jerr ..
dah laaa mereka berempat ni antara kawan fara ..
MAAF YEE :(

pehh gambar nak over macam bersalah sangat jerr ...
itu bukan aku yer ,itu model terpilih jer ,,
hehehhehehhehehhehehhehehe ..
boy and girl yang datang blog fara,
see my tajuk !
korang pernah dengar x mak korang or mereka yang
lebih tua dari korang cakap ayat tuee kat korang ?
"kalau ular depan mata,memang kena patuk daa"
pernah x ?? pernah ??
fara pernah that why fara boleh cakap macam tuee ..
apa yang dimaksudkan dengan ayat di atas tuee ??
mari lihat ini .

faham x kenapa tajuk fara serupa macam itu ??

ini kerana,barang dah ada di depan mata pon,
masih tak nampak lagi ..
fara pernah alami situasi gambar no 4 ..
yang cartoon pakai baju kuning tuee ..
waktu tuee pensil fara ..
memang depan mata tapi fara punya kelam kabut 
mencari pensil tuee macam hilang bagai..
last last adik fara cakap,
"depan mata tuee ap mak cik !"
heeee,mampu senyum then ucap tq jer laa ..
hehehhehehehhehehe
bende macam gini pernah berlaku dengan korang x ?
jom kongsikan pengalaman ni ngan fara ..
boleh kita kongsi2 cerita 
^^

7 comments:

ReiKo91 said...

hahaha...slalu kna dgn mak.bnda dpn mata pn xnmpk

Farah Azurah said...

Reiko : kan kan..hehe :)

Nikisa Izas said...

hihi..sgt comel kartun tu..mmg pnh jd cmtu bila tbe2 bgn dlm keadaan terkejut dan kelam kabut..haha

Awie Omar said...

kadang2 buka blog Farah semata mata nak dengar lagu Yuna hahaha

littledolphin said...

pernah masa form 1 dgn spec,padahal tgh pakai masa tu.hahaha

kawan semua gelak je.hahaha

Farah Azurah said...

Nikisa : cartoon comel,dan mesej sampai..kan ??hehe

Farah Azurah said...

Awie : pehh,bagus ni..sekali boleh tinggalkn komen2 kat sini..hehe :D