Silent reader

Sunday, February 26, 2012

Kalau Pakai Kamera Biasa,Gambar Rosak ker ??

Assalamualaikum ..
*wajib jawab*
idaman semua orang beb nak memiliki DSLR ..
tell me tell me siapa yang tak pernah
berangan nak ada DSLR sndiri ??
berangan oke ,,,
^^
 ini cool oke ..warna gila OHSEM semuanya ...
ohhhhhh :)
oke seperti korang semua taw,fara amat gemar
kumpulkn gambar dalam belog fara ni ...
a lots of gambar fara akan kumpulakn ..
even entry pendek pon mesti ada gambar ..
sesuai dengan tulisan kat header tuee,
' PICTURE WITH STORY '
walaupon macam gitu,fara hanya mengumpulak gambar
dengan kamera biasa ... biasa oke ,,
tapi fara ada dengar laa dari seseorang bagitaw fara,
POLAN ini say "gambar dari camera kau pecah 
laa bila masuk lappy aku"
pehhhh,terkejut sehhh..selama ini fara siap masuk
contest,siap upload dalam facebook,dalam
blog tak pernah pulak PECAH !
 ini antara gambar hasil daripada kamera fara..
adakah ini pecah ??
say what,kamera fara memang lensa bukan yang besar
gedabak kedepan tue..
but fara sayang habis dengan kamera fara ..
even cume kamera biasa ..
tolong jangan salahkan kamera fara ..
kamera fara antara barang paling fara sayang ..
SERIUS !
so,kalau kamera fara ini tidak memuaskan hati 
awak,maaf yee..ini jerr yang mampu fara ada ..
dah bersyukur sangat fara mampu memiliki
barang ini dengan menggunakan duit fara sendiri !
 alhamdulilah ^^

bagi yang pernah teka untuk soaln fara ni..
mehhh fara bagi jawpan kat korang ..
comel kan barang sekolah fara..hehehe ^^
yang comel warne pink uw ialah PENGOREK ,
yang biskut ini ialah PEN !
hehhehehehheehhe
^^



2 comments:

Cik Ayu said...

CA pun kamera biasa jer.. xmampu pakai yg lens sejengkal apatah lagi sedepa tu.. janji kita puas hati, itu sudah memadai kan

Awie Omar said...

nasib la kurang gemar bidang fotografi ni. (sebab malu nak bergambar citernya) hehehe Kamera biasa kalo tengok jenisnya okay jugak gambarnya. Tak pecah pun sy tengok gambar kat atas tu (tapi kalau muka dah sememangnya pecah macam aku nasib la ye hehehe)