Silent reader

Saturday, February 11, 2012

Hitam Kelabu,adakah ini matang ??

Assalamualaikum ..
*wajib jawab*
hari ni memang tidak dijangka ..
memang benar kita tidak akan pernah tahu apa yang 
akan berlakau pada masa depan kita ..
begitu juga dengan blog fara ..
hehehhehehehhehehehhehehehee ..
perubahan warna yang agak DRASTIK !!
hang pernah terfikir farah azurah yang korang kenal tue ,
belog penuh kecomelan dengan bunga-bunga tue ,
polka dot warna pink pink gitu ..
memang terase sweet 18 gituuuuu ..
* maaf,aku perasan *
tetapi sekarang ??
BLACK GREY !!
hitam kelabu taww !!!
 aku cuba mematangkan blog aku ..
cuba menstabilkan diri aku menjelang 2012 ini ..
aku terase 2011 merupakan tahun PINK ..
memang banyak gila barang aku berwarna pink ..
sampai ke dunia belog ..
memang blog aku terus 100 % jadi wrna pink ..
betapa hebatnya penangan warna PINK kat diri aku,
tapi kini kurangkan wrna pink itu ..
bagaimana aku boleh memilih warna silver ??
entah ttbe aku minat kumpul warna silver ..
sampai laa baju warna pink aku bedal
selendang warna kelabu ..haihhh :D
so,apa pendapat korang ??
oke x warna baru ni ??
^_^
 

 

8 comments:

susulemakmanis said...

matang dah..btw,u comelll sgt dearrr!

saya said...

thanks sebab sudi tinggalkan link kat entry bloglist iylia :)

ahsfantasy24 said...

this is cool,
congrate dear~ :)

Farah Azurah said...

susu : hehe..matang daa,,tq akak

Farah Azurah said...

iylia : wlcome :)

Farah Azurah said...

ahfantasy : cool eh ??tq !! :D

Ain Dzaya said...

not bad la dear...perubahan yg bagus la...yg penting keep it up blogging la...

Apa sebenarnya hukum pakai contact lens?!

Awie Omar said...

tak salah sesekali ubah citarasa