Silent reader

Sunday, January 29, 2012

Peminat K-pop,Fara Nak Mintak Tolong..Pless semua !

Assalamualaikum ..
*wajib jawab*
bila kura kura sedang menglajukan speed die,
memang terase ohsemm habis ah .
hehhehehehhehehhehehhehhehe .
dapat tengok video lagu YUNA-MEMO .
ending video yang sangat sangat sweet ..
ohhhhh !
hah,berbalik kepada tajuk ..
harap semua peminat k-pop berkumpul kat sini ..
fara nk mintak tolong korang bagitaw nama
seorang ni dalam kumpulan super junior .
tapi yang jadi masalahnya,fara tak cam die 
bila dalam video lagu lain .
fara cam die cume kat video satu lagu ni jer iaitu
NO OTHER-SUPER JUNIOR .
 ni muke ahli super junior tue.
siapa nama die ??
untuk fara obses dengan k-pop mungkin tidak ah .
sekadar amk taw dunia jerr hiburan sahaja ..
lagipon bahaya kalau terlalu sangat 
minat dengan artis-artis ni .
hehehhehehehehhehehehhehe .
oke kalau korang rajin just tinggalkan 
komen di kotak komen yg disediakan eh .
terima kasih
^_^

13 comments:

cik ayuni said...

kita sama......

Farah Azurah said...

Ayuni pon minat laki ni eh ??taw name x ??

Azzah said...

azzah lagi la tak kenal..jgnkan nak sebut nama,muka lagi lah x cam sbb semua korean ni cam sama je mukanya..

nur amalina athman said...

Choi Siwon...berlakon dlm cerita poseidon...comeii kott dia ni..hehe..

Zeeiyra said...

siwon :)

nor shah said...

nama dia siwon .. da kawin da . . ^^,

Nyna said...

ohh name dy ni choi siwon:)

Nyna said...

ohh name dy ni choi siwon:)

n a b i l a w a h a b said...

nama dia siwon... choi siwon.. :)

Farah Azurah said...

ya allah,terima ksih semua blogger sebb bagi maklum balas..CHOI SIWON !!! dh kahwin dah pon die..haihh..terima kasih oke :)

n a b i l a w a h a b said...

eh dy blom kawen.. tu just scene dlm drama oh my lady klu tak silap..

Awie Omar said...

tak kenal la fara... sorang artis kpop pun tak kenal.

My Profile said...

nama dia choi siwon dan dia still single ..dia cuma kahwin dlm drama oh my lady jer..sy minat dia ^_^