Silent reader

Wednesday, January 25, 2012

Gambar dan Hati ..

Assalamualaikum ..
*wajib jawab*
yeah,hari ni,saat ini ttbe dapat idea nak menulis 
sesuatu kat belog ni ..
hang jangan ingat nak jadi seorang blogger ni senang,
kemain nak cari idea punya susah .
lagi kacau kalau tengah syok menghupate,
ttbe gangguan datang seperti :
kawan datang rumah .
mak panggil ajak makan .
adik ajak berbual .
dan yang sekacau dengan itu ..
ohhhh kemain lambat nak PUBLISH this entry nanti .

oke oke pendahuluan yang ajak berjela di situ .
JELA KAN ???
bukan belog fara laa kalau korang baca xd gambar .
kan kan kan ??
sebab tuu kat header ada tulis I HAVE PHOTO,I HAVE STORY .
hehhehehhehehhehehhe .
sebenarnya tujuan fara letak gambar tuu bagi
tak nak pembaca pembaca sekalian
dilanda kebosanan melampau !
*aku harap aku ada pembaca :( *
sebab fara taw bila seseorang tu membca,
mereka lebih suka baca satu satu petikan yang bergambar .
macam fara laaa ..
fara suka baca belog CIK EPAL sebab gila banyak gambar.
suka baca belog UMIE ARTOQIMIE sebab 
die pandai lukis gambar.ohsem habis !

ni fara nak tanya ,berapa ramai manusia yang
duduk depan lappy,komputer sambil bukak FACEBOOK,
bukak twitter,bukak blog sambil BERCAKAP ??
kamu rase ada x ??
fara rasa semua mesti pakai hati semata-mata ..
kan ??
jujur mesti kalau korang ngah baca entry fara
ni pon pakai HATI semata-mata ..
hehhehehhehehhehhehehhe ..
akan menjadi PELIK bila duduk depan lappy,
ttbe bersuara sambil baca blog orang lain ..
=,=
lain laa kalau sesi PERLI MEMPERLI berlaku .
atau sesi bagi info info kat kawan-kawan .
baru laa time uw suara yang merdu lagi lunak
dapat didengar ..kan ??
kesimpulannya,fara suka blog yang banyak gambar
dan
ramai orang yang sedang baca entry orang
lain dalam keadaan senyap .
atau dalam erti kata lain,baca dalam hati .
hehhehehehhehehhehehehe
sekian ^_^
 
 

1 comment:

Awie Omar said...

tengah baca dalam hati la ni