Silent reader

Friday, January 20, 2012

Di Cermin Ada AYAM,Di mulut ada Makanan ..

Assalamualaikum ..
*wajib jawab*
YEAH ! CUTI CUTI CUTI ..
pehhh kemain gembira di hati,di badan,di kepala saat tarikh
CUTI SEKOLAH diumumkan seminggu ..
 di bibir mungkin seukir senyuman mula terbit tetapi
di hati,kemain sedih 360 darjah !
sedih sebab encikmasadepan tak balik kota !
errrrr :(
oke,berbalik kepada tajuk fara yang korang rase PELIK !
pelik ker ??korang terfikir ayam ada kat cermin .
cermin mana yang cun sangat sampai ayam pon 
terfikir nak usha die .hehhehehe
btw hari ni hari pertemuan member2 tempat kerja 
fara yang time cuti sekolah fara kerja tempoh hari .
tapi tak semua dapat jumpe .
cume yang rapat dan yang cuti pada hari ini .
dan mereka yang sudah balik dari tempat belajar masing2 .
then sebab apa fara cakap AYAM ada kat cermin,
sebab tadi fara lapar gila sampai cermin yang ada 
kat MCD uw pon fara rse macam ada ayam kat situ .
hehehhehehhehhe..Imaginasi !
malas ah nak bebel,penat nak taip.
korang bergembira dengan semua gambar ini oke .
..
..
..

 yeah !diriku paling kecil iaitu berusia 19tahun ..
yang lain antara 21 dan 22,23 .
cm uw ah umur umur mereka ..
hehhehehehhehehhehehhehehe :D
 mereka bukan pasangan oke !
sekadar kawan yang memang awesome gila .
kak ECAS kami yang sangat-sangat best !
dan yang sorang lagi cikgu syazrin .
die yang nak sangat jumpe kak ecas ni .
^_^
 ini kak tika yang baik ngan fara ..
terima kak sebab bagi fara tumpang kereta akak.
hehhehehehhehehehe ..
kakak yang baju belang belang ni ialah
kak leha !
kak leha ni dulu kemain cakap umur die sebaya fara .
yang fara pon ye laa percaya ..
rupenye tua dari fara ..
dah laa time uw borak ngan die macam kawan sebaya,
lahai malunya bila ingat balik ..
tapi disebbkan itu laa fara jadi rapat ngan die .
rindu akak !
itu kesan kamera ..
bukan tangan saya yerr semua ..alahai,
walau kita semua berbeza usia,tapi bila kita duduk
semeja,kita seakan sebaya ..
serius fara rindu gila waktu kita makan .
makan jerer tak habis-habis sebb asyik bercerita jer ..
hehehhehehhehehhehhe .
rindu oke nak kuar makan-makan lagi ngan senior
senior fara ni semua .hehhehehe
semoga kita boleh ajak lebih ramai lagi oke
selepas ini ..bye !
^_^

 

2 comments:

Awie Omar said...

patutlah seronok sakan. cuti sekolah rupenyer

Farah Azurah said...

Awie : yeah !cuti cuti.hehe :)