Silent reader

Thursday, January 26, 2012

Dapat Voucher Memang Best !

Assalamualaikum .
*wajib jawab*
tinggal beberapa hari lagi nak naik sekolah ..
kerja kerja kerja .

memang best budak sekolah umur 17 tahun dapat 
voucher RM150 !
kan ??
ni bukan voucher kerajaan laa,ni first time fara
time dapat voucher dulu .
sebab fara masuk pertandingan kat KIPMART
kota tinggi tahun dulu ..
kemain aku shopiing barang peribadi .
semua beli botol besar biar senang tak payah
beli lagi .beli selipar yang comel comel .
hahahhahahhhaahahahhahahaha ..
best sehhh dapat voucher ..
ni sekarang fara tunggu sangat sangat voucher RM200
dari kerajaan untuk budk form 6 .
aku harap korang tak fikir yang bukan-bukan ..
bukannya ap,fara masih belum beli buku
GEOGRAFI yang tebal tuu untuk STPM ni.
exam ari uw pakai buku library jerr .
lagipon,isu dapat voucher ni memang semua orang taw kan .
nak beli buku yang masih belum beli ..
harap laa kota tinggi nye sekolah dicepatkan
dapat voucher ni .hehhehehe :D
kawan-kawan form 6 yang masih lom dapat voucher,
doa laa dapat cepat ..boleh kita shopping
buku yang lom beli ..tahun ni kan kita semua nak amik exam 
terakhir yg ad dalam sekolah .
pastinya kena beli buku latihan kan ..
doa doa yerr .hehe
^_^


p/s : jimat sikit duit parents kita .



2 comments:

shaliza khairi said...

owh tak dapatlagi ke voucher nye? ingatkan semua skolah dah dapat. abes penuh sume kedai buku skrang ni ngn manusia. huhu~

Awie Omar said...

sekadar nak mengingat
dah tgokkan entri ni?
http://awieomar.blogspot.com/2011/04/next-top-blogger-1-episod-3.html