Silent reader

Sunday, January 15, 2012

Bertemu Ainan Tasneem ..Korang kena kenal okee !

Assalamualaikum ..
*wajib jawab*
salam hari ahad semua ..
salam hari berehat,salam hari buat kerja sekolah ..
hahahahhahahhahahhaha ..
say what say what ??
kerja sekolah dah siap belum dik ??
akak dah buat tuu yang bersenang lenang dah ni ..
hahahahhahahahahahahhahaha
 tengok betapa gembira nyee muke ini..
hehehhehehhehehhehhe ..
wing wing wing ..
ni nak kongsi pasal perempuan comel bernama
AINAN TASNEEM ..
siapa die ??
korang tengok ni dulu oke ..
say whay say what ??
oke tak suara die ??
 ye ini pon salah seorang remaja yang kian
famous dengan lagu lagunya ..
kat youtube tuu banyak lagu cover dari die ..
pada fara suara die oke laaa ..
boleh laa untuk dengar kan ..
bagi korang yang ingin lebih mengenali die,
mari laa ke laman page die ..
http://www.facebook.com/ainantasneemridzuan
DIE COMEL OKE !!
hehehhehehhehehehhehehe
and umur die tak jauh dari fara ..
die tahun 1992,and me 1993 ..
haahahhahahahahhahaha ..
nak jugak ! wekkkk :)

3 comments:

Woofer Storm said...

suara dia sedap..suka2..hehee

Si qusowt said...

ainan tasnem!my ex tu.hehe

Awie Omar said...

syok la die dapat jumpa ainan tasneem