Silent reader

Saturday, January 07, 2012

1st Contest by FK

Assalamualaikum ..
*wajib jawab*
alhamdulilah,fara berkesempatan untuk join
contest lagi ..
yeah !!
see,baca syarat mensyarat peraduan ini ..

3. Tak payah nak amek pun banner ni. Anda just letakkn je gmbr anda memakai selendang.
    * lg bagus kalau korang pakai selendang yg berfesyen ala2 turban, hana tajima or soon. tp yg simple pon xpe. jnji pkai shawl.
    * diberi kelonggaran pd sesiapa yg pkai tudung bawal gk. tp msti pemakaiannya ala2 shawl.
4. Then tuliskan inspirasi pemakaian selendang tersebut dr siapa?

woott woot woott ..
fara bukan laa PAKAR habis nak belit-belit ni..
but i try jugak masuk contest ni..
so,juri yang cun melecun,marilaa mencuci mata 
tengok awek ni berbelit ..hehe
oo,fara mungkin tak letak gambar banyak-banyak eh..
kang pning mata juri nnti .
hehehhehehhehehhehe ..
so let's cuci mata ..

FIRST
belit gaya sendiri ..
fara rase gaya yang ini fara xd tgk mane-mane tutorial.
main belit sahaja and ttbe hasilnya begini..

yeah !


SECOND
belit gaya Hana Tajima ..
i really love with hana tajima..
nampak cun kan ??
hehehhehehhehehhehe


THIRD
TURBAN !!
really love sebab nampak macam COOL.
hehehehehhehehe ..
ikut gaya YUNA ni..hehe :)


LAST
gaya sape ek ??
tak ingat laa but gaya ni pon ringkas 

dan sangat mudah ..




so juri,amacam ??
boleh menambat hati juri x gaya semua ni ??

hehhehehehhehehhe ..
selamat mengadili :)
mangsa tertag :
http://chumelyuhuu.blogspot.com/


P/s : doakan kejayaan farahazurah.
^_^

1 comment:

Leen a.k.a Linda said...

thnx dear coz join.^^