Silent reader

Sunday, September 25, 2011

Pernah Jatuh Cinta Dengan Awak Laaa ..

Assalamualaikum ..
amboii,fall in love dengan sape pulak ni ??

"ko jangan main-main fara.."
"daa laa ko tepek muke buah hati kau.
then ni ko kate pernah jatuh cinta dengan awak"
"sape uw 'awak' !!!tell mee ,tell me !!! "

eh,apa ni marah-marah ..
relax semua ..hati fara masih kuat bersama dengan 
cik buah hati fara ..
percaya laa ! 
ni fara nak cerita zaman fara time form 1 and form 2
macam uw laa..time zaman 2006 and 2007 ..
time uw fara gila jatuh cinta dengan 
BAMS-SAMSONS
muwahahahhahahha muke die ..
(muke buah hati tetap paling suke !)
mehhh fara nak cerita bagaimana fara
boleh suke dengan artis indon ni ..
korang penah x dengar lagu 
KENAGAN TERINDAH-SAMSONS

pehhh tangkap leleh kalau dengar lagu ni ..
serius feeling 380 darjah taw ak ..
hehehhehehhehe ..
then start uw laa fara rase macam nak tdow xsenang,
makan xlalu,mandi xbasah ..
puihhh,mampuih kena lempang dengan abah 
kalau fara buat macam uw ..
abah dah bagi makan ,ttbe xnak pulak ..
memang kena ah ..
hehehhehehhehehhehe ..
then fara pon mule laa menceburkan diri
ngadap siaran indon 5432 kali sehari semta-mata
berharap muke Bams ni akan keluar kat iklan-iklan mereka.
(kota tinggi dapat channel siaran indon taw,
malah siaran singapura pon dapat ^_^ )

walaubagaimanapun,harapan tinggal harapan ..
muke die belum ada kat iklan-iklan lagi ..
xp laa..time uw cume dapat tatap dalam
majalah-majalah jerr ..
sebagaii peminat yang belum fanatik 200%,
fara pon menghafal laa lagu-lagu die ..
(cikgu suruh hafal formula maths,aq hafal lagu.)
then,ttbe telinga fara dikejutkan dengan berita
Bams couple dengan Nia Ramadhani
comel jerr Nia ..
tapi mereka kekal lama and noww nia dah
kahwin daa pon..
alhamdulilah ..
and sejak uww laaa fara terus semacam lupekan 
Bams ni ..niat di hati malas laa nak suke
suke dengan mereka lagi ..
baik suke dengan cik buah hati lagi bagus ..
muwahahahhahahhaha ..
*i really love this picture as much as i love
name on this paper .






Saturday, September 24, 2011

Aku Cantik Banyak,Kau Cantik Sikit ..

Assalamualaikum ..
amik kauu nak terkeluar anak mata bagi sape-sape
yang baca tajuk post fara kali ni ..
perasan cantik konon,
puihhhh !!
sorry kawan-kawan,fara buat tajuk jerr ..
tiada niat di hati 
NAK PERASAN CANTIK OR WHATEVER ..
jangan salah anggap yerr semua ..
ini semua gara-gara fara tengok video matluthfi ..
tajuknya,Bukan semua cantik subjektif .
isu cantik,xcantik ni kalau didebatkan macam mane eh ??
yang sorang menyokong yang cantik,
and the other one sokong yang hodoh ..
hehhehehehhehehe ..
kalau sekrang ni,ramai sangat orang cantik ..
pergi mana-mana semuanya cantik cantik belaka ..
tapi pernah  x kita terfikir kecantikkan uw
tidak kekal lama...
"alaa,sebab die xkekal laa kita kena tunjukkan kecantikkan kita"
xkan laa aq yang cantik-cantik ni nak simpan jerr
kena laa tunjuk kan kat semua"

amboi,tunjuk uw boleh tapi jangan laa 
sampai terbeliak-liak orang lain tgk ..
simpan-simpan sikit untuk laki awak nanti ..
and ada satu lagi yang fara persan ..
perhatian : tiada niat nak perli sape-sape..
 ada orang cakap and ada laa berlaku depan mata,
kalau girl yang comel-comel,
cantik-cantik banyak macam kumpulan k-pop ni,
mereka xnak geng yang xd rupa same macam mereka ??
errrr,betul ker ni ??
adehhh,kalau berlaku macam gini,
xtaww laa nak cakap ap ..
kang kalau cakap lebih nanti mereka kate
itu hak mereka,kita xboleh campur ..
but,terpulang ..
kecantikkan uw xkan kekal buat selamanya tapi
hati budi yang baik pasti akan dikenang jua . 
*semua manusia yang diciptakan oleh
ALLAH S.W.T semuanya cantik-cantik belaka..
jangan laa kita merendah-rendahkan diri orang lain..
so,bagi sesiapa yang masih belum tengok video 
matluthfi ni,mehhh tengok bwah ni ..
 



 

Lagu Dalam Kehidupan Kita ..

Assalamualaikum ..
hai pembaca semua 
*ada ker pembaca ?
hari ini,saat ini,detik ini fara nak story sikit pasal
 lagu dalam kehidupan kita ..

oke,siapa kat sini yang xsuke dengar lagu ??
sila angkat jari ibu korang ..
haaaa,ada ker ??
pelik sehhhh =,=
oke,seperti yang korang semua taww,
muzik kita ni mempunyai pelbagai cabang ..
ada yang rock,blues,jazz and macam-macam lagi ..
dan kita layan lagu ni pon dengan macam-macam cara ..
ada yang dengar lagu sambil diri ,
sambil menjerit-jerit,
sambil baring dan terus berangan-angan,
n macam-macam lagi ..
amboi,comel nye baby ni feeling lagu ..
hehhehehhehehe ..
oke,so let's we start my story ..
pada fara,lagu ni sangat penting dalam hidup fara ..
macam semalam fara pergi ceramah motivasi kat sekolah ..
btw ada solat hajat untuk pelajar PMR,SPM,STPM .
tapi sebab petang uw fara daa rewang,so ngade-ngade laa
nak pergi sekali ..lagipun cikgu-cikgu memang xkisah ..
dalam ceramh uw ustaz tu 
menggunakan lagu untuk sesi ceramh die ..
memang best,menarik dan sangat sampai ke hati peljar ..
yang menangis-nangis tok sahhh cakap laa..
yang berhingus pon ada ..
hehehhehehehhehe ..
antara lagu yang ustaz uw pakai ialah
JANGAN MENYERAH-D'MASIV
KU ADA KAMU-ADIRA
see,dengan menggunakan lagu semua pelajar
semalam xd sorang pon yang bosan malah
semkin tertarik untuk dengar cermah uw.
next,fara menggunakan lagu
dalam menyampaikan perasaan ..
sape-sape yang follow dengan membaca cerita fara
mesti taww apa yang berlaku dekat fara beberapa bulan yang lalu ..
dikala hati sedih gundah gulana ,
fara meletakkan lagu yang comform meleleh air mata
sebagai feedback untuk semua cerita fara ..
memang menyayat hati laa senang cakap ..
selain tu,beruntung di hati ini kerana buah hati
sangat layan dengan lagu ..
die juga boleh laa memetik tali gitar uw
berbanding dengan cik gadis die ni ..
so,dikira best laa sebab sorg boleh menkan lagu 
and yang sorg lagi boleh nyanyi-nyanyi ..
hehhehehehhe. ..

sebenarnya,lagu-lagu ni sangat penting dalam 
kehidupan sebgai penyeri hidup kita ..
xkan laa kita hidup dengan senyap sunyi jerr kan ..
ada kalanya lagu-lagu ni boleh hilangkan rasa bosan kita ..
so,nikmatilaa muzik yang berda di sekeliling kita ni ..






Friday, September 23, 2011

Diana Amir Sudah Bertudung Laaa ..

Assalamualaikum ..
alhamdulilah,daa hari jumaat daa pon ..
sekjap jerr masa uw berlalu ..
and daa bermcam-macam laa jugak perkara berlaku ..
oke,seperti yang diketahui umum,
pelakon-pelakon Malaysia semakin ramai
yang memilih untuk bertudung ..
alhamdulilah laa kan sebab mereka ni semuanya 
melakukan perubhan ke arah kebaikkan ..
btw,fara daa dengar cerita ni dari kawan fara iaitu syaza,
die yang bagitaww fara dulu then tgk blogger ramai
jugak yang update status pasal si diana amir ni ..
now,ini laa wajah baru diana selepas memakai tudung .
daa mcm arabic laa pulak kan ..
hehhehehhehhe.
so amacam ??
apa pendapat korang ??
so,semoganya perubhan ini bwak keciriaan dalam
hidup diana ..
amin ..
^_^

Thursday, September 22, 2011

Today Your Birthday Isyq' Irfan ..

Assalamualaikum semua ..
disebabkan hari ni hari jadi kawan fara iaitu
Mohd Isyq' Irfan 
so,fara buat post ni khas untuk kau broo !
sorry,this boy sudah berpunya ..
hahhahahahahhahaha ..
oke,dari semlam cik buah hati jantung pinggang usus
daa cakap esok birthday die ..
but xpercaye sebab si tuan badan ni ckp bukn esok ..
last-last malas nak percaye semua ..
tadi kat sekolah cik buah hati cakap lagi,
"irfan daa taww hari ni birthday die,tapi boleh pakai
baju  sehelai jerr an "
oke,aktiviti budak sekolah bile birthday kawan
mesti nak raikan dengan baling tepung or baling telur ..
and the latest mereka baling bedak ..
but sorry,fara xterikut budaya ni ..
alhamdulilah ..
then tadi si irfan ni pon selamat daripada
dibaling tepung or pape yang berkenaan ..
alaaa,lagipun kitaa daa besar ..
*fara,mira,tika masih main kejar-kejar dalam kelas..
daa besar kerr uw ??hehhehe
boleh fikir kan ..
hehehhehehhehehhe..
so,kesimpulannya fara nak ucapkan selamat
hari lahir yang ke 18 tahun irfan ..
semoga ko dimurahkan rezeki and semoga
cita-cita ko tercapai .
amin ..


Wednesday, September 21, 2011

Nak MATLUTHFI kerrr ..hehhehe ^_^

Assamualaikum ..
amboi,cik jiran sekolah fara daa buat smbutan 
raya merdeka..mungkin kott sebb tadi dgr lagu
hari merdeka ..hehhehehhe ..
bilaa laa SMK Laksamana nak buat pulak ni..
hehhehehehehhehe ..
oke,first tadi balik terus baring dalam bilik
sebab lepak dan sangat penat ...
(penat kerrr)
whatever !!
ok,korang kenal Matluthfi x ??
cisss,jangan tipu oke kalau kate xkenal ..
die banyak buat vlog dalam youtube uw ..
memang super best laa wa cakap ..
n fara sangat suke ulang-ulang tgk video ni ..



*untuk lebih jelas sila tekan butang pause
di suara lagu saya di atas

amacam ??
comel x dua beradik ni ??

kan ??
bagi yang belum kenal matluthfi,
yang besar uw laa ..
hehhehehehhehe..

Matlutfi sejati..
woooooo !!
Razlan Razak .
dimata fara muke die ni 
ada sikit macam MATLUTHFI..
betul ker ??
hehhehehhehehehe ..

jgn marah kalau slaah oke :)


Wednesday, September 14, 2011

Twitter Saya Awak Masuk Saya Suka

Assalamualaikum ..
oke,saya bukan retis untuk hebohkan 235768 kampung
yang saya ada akaun twitter ..
LOL ...
bukan niat untuk menunjuk-nunjuk ..
 hah,kalau korang nk follow fara kt twitter,
just click Sini !!
untuk lebih comform korang akan jumpe page mcm ni nnti .
*xjelas boleh cucuk gmbr

akaun twitter fara ni lebih senyap sikit
laa..kalau update pon memang ada beza dengan 
akun fb fara..knp ??entah,fara pon xtaw ..
hehhehehehhehehe..
so,kalau korang nk follow fara pon boleh,
just tengok pon xp ..
fara bukan retis yg dapat liputan media uw,
fara cume insan biasa yg hidup dengan normal ..
yeah ..
hehhehhehehehhehe .. 


 *encik bear yg sibuk mencari akaun twitter fara..
hehhehehehhe :)

Tuesday, September 13, 2011

Happy Tree Friends Wajib Tengok !

Assalamualaikum ..
petang lepak sambil baring-baring dengan mak tgk movie
FINAL DESTINATION 5 ..
adehhh,menyeramkan kott ..
si buah hati laa yang suruh fara tengok ..
tapi die kate,btter tgk cte ni berteman ..
cisss,disebabkan die sangat taw si gadis die 
ni sangat takut dengan aksi seram..
cerita cartoon ni pon fara rase menyeramkan ..
*muke fara kott yg seram.. 
phal gigi arnab ni.adehh
hahahhahahahhahahhaa
LOL ..ni first episod buah hati tunjuk kat fara..
daa laa time uw tgk kat mcd kota..
siap pegg-pegg mata an konon mata mcm nk tercabut..
hahahhahahahahha
ni ada lagi untuk korang ..
padahal ni cume cartoon tapi pada fara tetap
seram..hahahhahahaha.
enjoy oke malam-malam ni..
^_^

Monday, September 12, 2011

Jimat Duit Bila Ada Jamuan Pengajian Perniagaan

Assalamualaikum ..
oke mood raya sebab masih dapat
makan percume dengan adanya jamuan raya
pelajar pengajian perniagaan ..
kami dapat cikgu yang super best spoting tapi
garang bile marah ..
*puan mistinah .
oke,semua pelajar WAJIB bawak makanan..
xkisah asalkan jangan bawak CICAK TOKEK..
errrr !! wekkk !!
oke,here antara makanan yang fara makan tadi.

macam-macam ada kan..
nk taw ak fara bawak yg mane ??
yang bekas pink uw laa..
knp pakai bekas wrne pink ??
biar senang time kemas xmudah hilang nnti..hehehe
so,setelah bermacam-macam makann
terhidang,fara mengambil keputusan untuk makan ini .
ooo yeah ..
cukup banyak or cukup sikit ??
hehehhehehhe ..
sorry sebab dapat peha ..
hehhehehehhehhee 
oke laa korang,hope enjoy dengan gambar-gmbar di bawah 
ni oke..semua ni student pengajian perniagaan ..





korang nak taw,until now 9.25 p.m.
fara xmakan lagi sebb daa kenyang makan 
makanan ni semua..
padahal makan yang tadi fara amik jer ..
kenyang sebab ayam die besar sangat kott ..
hehehhehehhehe ..
k bye..







p/s : sorang lagi kwn fara daa khwin..
tahniah kak :)

Friday, September 09, 2011

Baik-Baik Kat Plkn Oke Korang ..

Assalamualaikum ..
  haaa,kwan fara yang selalu lepak sama-sama
gossip pasal diri masing-masing akan pergi PLKN
tidak lama lagi..
yess,panggilan yang terkahir laa ni..
fine antara kau dengan aq,kau yang dapat..
oke,aq risau sebab ko akan g PLKN..
aq risau time kau sakit ..
macam time kat akli dulu,nasib baik dekat
ni jauh nun di batu pahat ..
aq mampu doakan yang terbaik jerr laa..
nak lepak ngan ko esok(10/9/2011) aq kena g kem..
kat akli laa jugak so beronok-ronok laa aq..
kem aq cume belajar jerr ..
hehhehehehehhehhehe
so,kepada SITI KHADIJAH AMIERA DIEYANA
(antara kawan yg nme paling pnjg)
jaga diri kat sane..
jangan nakal sangat kat tempat orang ..
aq harap ko boleh jumpe ***** kat sane.
 hahahhahahahhahahha
balik nnti gossip lagi laaa oke :)
 *tingkatan 3(tiada belit-belit dikepala)


Thursday, September 08, 2011

8 September 2011,Akan Diingati Tarikh Ni

Assalamualaikum ..

today my perjalanan waktu di sekolah ketika 
jam 8.45 a.m. sangat laa teruk..
yess really teruk until rase tertekan sangat
huh ..
my first kesalahan sepanjang berada di tingkatan 6 ni..
arrrrrrr!!!
entahlaa,tertekan ni last fara rase time
tahun 4 dulu,time kcik-kecik..
time uw fara xpandai buat keje matematik then 
xikut apa yang cikgu ajar ..
then fara kena slap dengan cikgu uw..
yess time uw fara nangis but disebabkan tamparan uw,
fara terus faham apa yang die ajar..
adakah kali ini fara kena tamparan jugak ??
kali ni bukn tamparan tapi dimarah hebat
oleh seorang guru disebabkan fara
tidak membeli buku yang telah diarahkannya..
btw,ramai yang xbeli jugak n turut
 kena marah.
yess i really sedih n malu time uw but nak buat macam mana..
salah fara sebab xbeli buku die..
korang jgan pulak fikir fara 
ni gedik nak sedih-sedih bagai ..
i'm sure fara memang sedih sebab takt cikgu marah..
tapi habis jerr waktu die fara terus mintak maaf..
and alhamdulilah,mendapat respon yang baik..
and fara jugak berharap fara akan menjadi 
anak murid die yang paling cemerlang
dalam subjek die..
korang doalaa biar fara dimudahkan untuk 
memahami sesi pembelajaran..
and lastly,tarikh ni akan fara ingat sampai bile-bile
sebab dari darjah 4 until now,ini 
yang kedua teruk fara kena marah dengan cikgu.
so,hopefully fara akan menjadi anak murid yang 
lebih baik selepas ini..
amin ..





p/s : walaupun fara xbeli buku,semua kerja cikgu
uw tip top fara buat ..
betul,fara xkan tipu ni :)

Tuesday, September 06, 2011

Sorry,This Petang Full im Dengan Leow

Assalamualaikum ..
sudaa petang n malam bakal menjelma ..
bile malam bakal menjelma,
makenya kena ikut mak pergi beraya ..
oke,bile masa fara nak berdiet semula ni ..
haaa,xp laa..rezeki kan ..
hehhehhehehehhehehe
oke,hari ni aka petang ni fara fulltime berIM dengan
kwan baik cina fara..
LEOW QIAN WEN
*bukn pic tumblr oke .. :)
jauh laa xnmpak muke die yang comel..
oke,fara kawan dengan die since form 1 lagi ..
haiiyaa,time itu fara manyak isi maa ini badan..
well,bile naik form 2 terus diet diet diet until my body
getting smaller ..
but,not terlalu smaller laa ..
badan idaman laa senang cakap,xkecik sgt n xgemuk ..
bile naik form 6 jerr daa naik sikit ..
mybe sebab DAA BAHAGIA BETUL..
hehhehehhehehehe..
oke,fullstop!!
then LEOW ni sgt peramah laa orangnye..
paling best cakap melayu memg terer..
kalau mesej dengan die,
xpayah tulis panjang-panjang ..
short form pon die faham ..
oke,really best die ni ..
then kalau buat karangan bi time zaman
sekolah dulu,
memang bahasa bi die boom boom laa ..
standrt bukan budak sekolah punya bahasa ..
bagus taww budak nii..
hehhehehhehehhehe..
 *comel wehhh
tadi banyak laa jugak borak dengan die..
rindu kottt ..
cerita pasal bf die yg super hot !
yeah,really hot ..
hehhehehehhehehe ..
and until now fara xkn lupe time form 1 dulu,
die nyanyi lagu BAD DAY - Daniel Powter ..
time uw kena kemas kelas then fara dengan leow x terlibat..
kitaorg duduk kat tepi kelas then fara tgk laa lirik nye..
then fara pon daa suke an lagu yg die nyanyi..
so,terus laa fara menghafal ..
itu lagu pertama bi yang fara hafal FULL..
means satu lagu uw fara hafal ..
die bagi lirik n fara sibukklaa menghafal ..
yeah,really best !!
sesiapa yang baru masuk laksamana,
yang bangunan baru uw sebenanrnya tapak lama kelas
fara time form 1 ..
sekarang daa jadi bangunan 4 tingkat.
haaa,segalanya berubah..
hehhehehhehhehe..
akhir sekali nak say
"kahwin jemput aku !!"
hehhehehhehee..
oke,bye :)
 


Sunday, September 04, 2011

Satu Hari 7 Rumah Ngadap Makanan ..

Assalamualaikum ..
haaaaaaaaaa,penatnya laa hari ni ..
yee terlalu penat sebab hari ni pergi beraya
rumah member-member form 5 dulu ..
yess very penat i say !
walaupun penat,puas laa sebab semua dapat singgah rumah ..
paling jauh kat TUNJUK LAUT (xsure mersing atau kota tinggi)..
yess fara taww korang xkn taw nye..
fara pon dulu xtaw bile daa sekolah menengah baru
taww ada tempat nama uw ..
korang nak taw g laa tanye atuk googles.
hehhehhehehhehehe
oke,7 RUMAH 1 HARI ! 
Then mari kita mulekan pengembaraan raya fara.
bermule jam 10.30 pagi ..
rumah first rumah cik farah laa ..

hehehhehehhehehehhe.
sebab cik buah hati yang drive so xkan laa
die sampai hati nak tinggalkan an ..
oke,mak sediakn mee dengan nuget..
hehehhehehhehehhehe
oke,next rumah loqman ..

kenapa rumah die sebab die satu taman perumahan 
dengan fara ..
jiran laa konon-kononnya..
mak die pulak sediakn keropok lekor..
hehehhehehhehehhe
then rumah irfan ..
yess,rumah paling paling berdekah ..
die dengan baru bangun tidur muke masih mamai
menyambut kedatangan kami ..
hahahhahahhahahha ..
pape pon best ah ..
rumah die kami makan buah-buahan ..
family die sediakn buah orange dengan belimbing..
then ada nenas dengan pelam cecah kicap..
terbaik laa !!
next rumah hanum ..

ni rumah kami makan tengah hari ,.
mak die sediakn nasi ayam ..
oooo,nasi ayam sedap wehhh ..
tapi fara makan sikit jerr sebab takut makan banyak
nanti rumah lain daa xboleh makan ..
then rumah halimi..

rumah ni sempoi jerr ..
kalau selalu rumah limi masak makaroni goreng,
kali ni mak die xmasak ..
hurmm,cume makan kuih jerr ..
hehehhehehhe,xp xkisahh laaa ..
then ke rumah paling jauh iaitu di tunjuk laut,
si mira ..
nak ke rumah die very jauh plus sgt kedalam ..
lalu jalan berliku-liku ..
haaa,memang pening ah dibuatnya ..
then bile sampai hujan lak ..
haaa..tapi ini rumah memang masak banyak sgt.
mak die masak kari ayam,roti jala,mee goreng,nasi putih.
pehhh,memang terduduk duduk ah 
badan ni tengok makanan macam uw ..
buah hati makan banyak roti jala ..
hehehhehehehehehe ..



then rumah afiqah
time kami raya die xd kat rumah laa pulak ..
so,beraya dengan mak and nenel die jerr ..
makan kuih jerr n air  jerrr ..
tapi kami semua tumpang tandas die sebab
semua xtahan nak terkuc** ..
hehhehehhehehhehehhe
then dalam perjalanan pulang nampak kereta die.
gambar di depan rumah die.
akhir sekali rumah buah hati saya,fathi ..
rumah fathi pon simple jerr ..
makan kuih jerr ..

haaa,betapa penatnya hari  ni fara ..
sampai kat rumah dalam kol 7 lebih macam uw..
but buah hati ditemani dengan halimi ..
syian laa die balik sorang-sorang kan ..
hehhehehehhehehhe ..
pape pun,memang fara akan ingat
moment tadi ..korang semua gile !
hehhehehehehhehehehe ..
best oke korang :) 
semoga kita semua kekal menjadi sahabt oke..
except saya dengan buah hati ..
bukan sahabat tapi ehem ehem ..
hehehhehehhehe ..
^_^
bye laaa ..



 



 
 

Saturday, September 03, 2011

Mencabut Bulu Depan Orang Ramai..Errr ..

Assalamualaikum ..
alhamdulilah,daa selmat sampai ke rumah kesayangan..
yess very sayang dengan this rumah
walau tidak terlalu besar dan tidak terlalu kecil..
cukup sayang dengan ini rumah ..
yesss i love rumah !
hehhehehhehe ..
oke see my tajuk diatas ..
wauuu,cabut bulu bulu bulu ..
 please kena percaya sebab berlaku depan mta oke..
hehhehehhehhee ..
fara tengok sepupu-sepupu fara aka cucu-cucu cabut bulu
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
cabut bulu ayam kampung ...
hahahahhahahahhahahaha !!
betul laaa ..
fara xtipu ..
atuk pagi-pagi daa kerah kami cucu-cucu untuk bangun
buat kerja uw..
hehehhehehehhehe ..
lagipon,time fara kecik-kecik daa penah
buat,so xlaa jakun sangat ..
hah,korang yang suke makan ayam uw,
penah xcabut bulu ayam ??
well,mesti ada yang cakap geli or bagai uw semua ..
yesss fara daa taww daaa ..
tapi xlaa bau sangat macam bau siang ikan ..
bau biasa jerr ..
daa buat g laa cuci gune dettol..
nanti hilang laa bau die ..
nahh,sebagai bahan bukti untuk korang semua tengok.
*adehh,ayam xnmpak ..
budak hujung uw geli nk cabut..
tapi kami paksa..hahahhaha
*ayam daa bogel..hahahha ..
gembira adik fara(pakai singlet) bogelkan ayam uw.
yg hujung uw daa knp ??
*sebelum ayam bogel..
hehhehehhehehe ..
pape pon,ini pengalam paling best fara daa rase..
daa taw betapa susahnya orang zaman dulu nk makan 
ayam ..zaman sekrang oder kat KFC jerr sekrg..
kan ??
hehehhhehehhhehehe ..

Friday, September 02, 2011

Rezeki Hari Raya Dari Blogger,Alhamdulilah :)

Assalamualaikum ..
yaww,post pertama dalam minggu raya ni ..
hahahhahahahhaha ...
then,bukak-bukak blogger.com ni
terus taw yang fara dapat rezeki..
alhamdulilah alhamdulilah ...
wing,minggu lepas fara masuk contest
last minute yang fara xsure boleh menang..
macam biasa laa..
masuk untuk memeriahkan jerr ..
then rezeki fara laa pulak ..
fara masuk contest INI Laaa
*cucuk di atas uw..
oke,then kat shoutbox si penganjur daa update
sikit say fara menang contest die..
wauuuu !!!
uw yang terus baca SINI !!
terkejut wehhh ..
tapi alhamdulilah laaa ..
now ngah tunggu hadiah dari die ..
hehhehehehhehehehe
:D




P/S : masih menunggu hadiah dari sorang
lagi blogger ..
:(