Silent reader

Monday, August 29, 2011

Esok Bukan Hari Raya ...

Assalamaulaikum ..
"apa,esok xhari raya ???"
hahhahahhahhahahhahaha..
belum sure lagi wehhhhh ...
belum ada pengumuman lagi kan .belum ada pakcik
yang duduk ats kerusi ngadap camera say
"esok ialah hari raya"
haaa,belum kan ..
so,bersabar laa sayang ku semua ..
wing,.
cerita-cerita best daaa mule diiklankan ..
pehhh an ...
ttbe teringat time zaman kecik comel dulu ..

kalau hari raya ttbe terus kuar satu buku kecil
kat tangan ..
dalam hati mak abah daa cakap
"baiknya anak ku raya-raya belajar"
wing ....
hakikatnya buku uw fara tulis 
senarai cerita kat tv...
hehehehhehehehehhehehe..
bukannya dalam uw ada latihan pon ..
time uw memang rajin ah..
siap buat 3 kolum taww..
1st kolum isi name siaran tv,
 2nd kolum isi tajuk cerita,
3rd kolum isi raya wkatu dan masa cerita uw..
pehhhh an ..
buku fara uw kalau hilang,
memang menangis ah dibuatnya ..
konon nanti xingat semua cerita ...
hehhehehhehehhehehhe
tapi buku yg fara buat uw banyak kelebihan tawww..
dulu maksu fara dengan adik-adik fara
paling suke buku uw sebab taw rancangan 
mule kol berapa ..
then kalau pergi beraya,lagi kalau rumah yang
fara beraya uw rapat,
paksa orang uw bukak cerita yang fara nak..
muahahahhahahahhaha ...

how farah azurah ni ..
hehhehehehhehehehhe ..
tapi sekarang adik-adik fara xd pon
yang ikot cara fara ..
well,hari raya masing-masing sekarang
dengan game,ngadap kura-kura ..
haaaa,apa laa ...
tapi masih ada lagi laa tengok tv sebab
nanti mak marah sebab asyik
ngadap bende ni jerr .
oke,akhir kata dari fara
selamat menyambut hari raya..
*fara xpandai makan lemang .
only ketupat jerrr :)
 

Sunday, August 28, 2011

Make-up Like This With Maybelline

Assalamualaikum..
here untuk korang yang ingin tampil anggun
dan bergaya di musim perayaan ini..
simple make-up by liyana jasmay..
LJ menggunakan barang daripada maybelline..
but,kalau korang nak pakai barang lain
pon oke yang penting teknik make-up uw ada..
so,let's enjoy oke :)

Maddi Jane-Secret Special

Assalamualaikum ..
yess video ni fara daa taww sejak minggu lepas ..
video MADDI JANE-SECRET..
(special uw sajer tambah..hehhehe)

paling best video kali ni menampilkan 
ahli kumpulan one republic..
best sehhh macam uw...
so fara harap korang enjoy laa
sebab fara memang suke pon si Maddi jane ni..
so,hari ni baru teringat nak upload kat sini..
so,here SECRET..

Saturday, August 27, 2011

Mereka Berubah Kepada Terlalu Cun !

Assalamualaikum ..
now u can count tinggal beberapa hari jerr lagi nak raya..
ok fara balik kampung hari isnin
sebab my kampung cume dekat sahaja ..
wing,AIR TAWAR 2 dan Papan Timur .
yess if u duduk kota tinggi u akan taw..
oke,hari ni fara nak talk about
MEREKA BERUBAH KEPADA TERLALU CUN..
yess very cun until fara kagum dengan mereka..
siapa mereka ??
mereka ialah insan yang telah merubahkan diri
mereka kapada insan yang lebih baik..
yess,berubah kepada yang baik..
mereka ini ialah yang dahulunya tidak memakai
tudung n now mereka pakai tudung ..
cahaya seri jelas terpancar di wajah mereka..
n now,semua orang sangat kagum dengan perubahan mereka..
so,korang nak taww ak sape yang fara maksudkan..
just look oke :)

 WARDINA SAFIYYAH
Anne Ngasri
 NORA
 IRMA HASMIE
Sheila Rusly

Catriona Ros
Farah Anuar(AF)

ok,yang fara ingat ni jerr tapi kalu ada lagi,
bgtaw oke ..
mereka semua sudah merubah kepada kebaikkan..
alhamdulilah fara ucapkan..
so,here antara artis yang memang bertudung..
pada fara,mereka semua mempunyai
keistimewaan yang tersendiri..
plus,mereka semua cantik dan comel

 Heliza Helmi
(cute banyak,comel banyak,cantik banyak)

YUNA


Yess,2 person yang pada fara really awesome..
dengan kejayaan yuna yang membawa
dunia fesyen muslimah berubah dalam sekelip
mata,jutaan tahniah fara ucapkan..
malah sekrang,ramai daa yang daa mule
memakai tudung tidak kira berhijab atau sebagainya..
so,semoga lebih ramai lagi kaum wanita
memakai tudung ..
amin..



P/S : all pakcik googles fara amik pic ni.
^_^

contest photo paling kawai

Assalamualaikum ..

fara join lagi contest yang super duper awesome..
yeah,mempertaruhkan photo paling kawaii
(please jgn gelak kalau x kawaii sgt)
hadiah sangat menarik wooo ..
so,dengan rase rendah diri fara mempertaruhkan gambar ini.
"semoga farah azurah menang pertandingan ini"
amin ...


yang bertuah menjadi kawaii juga
 

Friday, August 26, 2011

Ohh Yes Baju Raya..Eh Salah,Baju Kahwin Jerr..

Assalamualaikum ..
haaa,terporanjat dengar pasal kahwin ..
wing wing wing wing ..
nak raya ni memang ramai laa yang buat majlis kahwin ..
uw yang baju raya pon boleh jadi baju kahwin ..
ahahahahahhahahahahaha
sesi nak kahwin ..
TIPU OKE !!
hahahhahahahaha,itu berangan jerr 
moga-moga buah hati kasi bunga kat situ ..
alahai,romantik laa pulak !!
padahal time uw buah hati buat,oke fara lupe die buat ap.
apa sebab ttbe cerita pasl baju kahwin,kahwin ni ..
yaww,tadi fara tengok baju kahwin
MEMEY !!
Serius lawa sampai rasa nak gigit bear ni !!
hahahahhahaha,puasa beb!!
nah,korang nilai ah ..
 oke,lawa beb !!
tapi seksi ..hahahhhahahha..
nak buat macam mane an ..
citarasa masing-masing ..
baju ni direka oleh HATTA DOLMAT
 cool gitu !!
pape pon MEMEY,cantik baju die!!





P/S : baju time kahwin tapi buat majlis dalam bulan raya,
so fara gelar BAJU KAHWIN RAYA!!
hehehhehehehhehehe 

Kad Raya Untuk Korang Semua !!

Assalamualaikum ..
yeah,kad raya kad raya kad raya ..
tahun ni bajet nak antar mesej PANJANG-PANJANG
kat kawan-kawan fara tidak mencukupi ..
akibat semakin kerap men tot tet(sms)
dengan buah hati ..hehehhehhe..
wing,ada rezeki untuk buah hati laa..
haa,nanti fara cerita oke :)
so,semalam fara daa upload kat facebook fara
dan dengan rase ingat kawan,fara tag kat semua
member-member fara ..
hehehhehehehhehee ..
kad raya ni pon special untuk semua follower fara..
terima kasih taww sebab korang sudi 
follow blog fara yang xsangat hebat ni !
thanks sgt !!
nahh,kad raya untuk korang ..
*wing,kalau dekat dtg rumah laa :)
^_^

Thursday, August 25, 2011

Nak Pilih Beg Yang Mana Ni ??

Assalamualaikum ..
tahniah kat kawan-kawan fara yang daa selamat sampai
pulang kat our hometown ..
Kota tinggi more peacefull !!
yeah !!!
we have sungai dan jambatan yang selalu
buat jem teruk kat kota ni ..
hehhehhehehhehehe
Yesterday,akhirnya dapat jugak turun bazar kota tinggi ..
fine,farah memang xselalu kuar jalan malam ..
(hakikatnya siang uw fara sekolah)
btw,duduk rumah lepak depan tv sambil
tengok ana lulu lagi superawesome best !
oke,semalam misi utama nak cari KASUT,BEG,BAJU RAYA.
(baju raya yg nk sme dgn buah hati lom beli)
tapi hati kuat mengatakn cume nak tengok harga jerr dulu ..
hari jumaat pergi dengan mak lagi best
sebab mak fara pandai tawar menawar ..
yesss!!baru laa boleh jadi pengguna bijak!

walaubagaimanapun,fara daa berhasrat nak 
beli handbeg sebenarnya malam tadi.
tapi mata terlalu RAMBANG sangat ..
semua cantikk kott ..
so,ini fara sediakn beberapa jenis handbeg..
boleh cuci-cuci mata sikit bulan puasa ni .
 i like this !




and lastly,raya jangan lupe beg ni oke :D
 tujuan nya untuk bawak baju yang super bnyak sangat uw..
hehhehehehhehe :D
so,ikut suke korang laa minat gaya beg macam
mane pon ..pape pon,tujuannya same untuk
PENUHKAN BEG DENGAN KUIH RAYA..
ehhh salah pulak,penuhkan dengan barang
barang laa...ap laaa :D







P/S : first time beraya dengan handbeg..sebelum ni
xpenah ada ..betul,xtipu nii :)
handbeg first !
tapi terlalu kecik..
xmuat barang ..

CONTEST CUTEST BLOG

Assalamualaikum ..

merendahkan diri dan memberanikan diri 
wahhhhh !!!
comel cute adalah part yang paling fara suke ..
wing wing wing ^_^
padahal taww ramai jugak blogger belog mereka
super comel comel ..
tapi fara join,mana taww ada rezeki fara.
please doakan farah azurah menang contest ini oke.
amin ..

Wednesday, August 24, 2011

Hari Raya vs Hari Merdeka

Assalamualaikum ..
hai korang ..
semakin hari semakin fara meninggalkan blog tercinta ni.
oooo myyy,tercinta oke!!
hehhehehhehehhehehe ..
wing,belog fara daa pakai baju raya ..
siap ada pelita lagi ..
dengan mood lagu raya ..
harap korang semua enjoy masuk blog fara
oke,berdasarkan tajuk fara kali ni ..
fara nak story about Hari Raya vs Hari Merdeka
  vs

Wahhh,meriah nya malaysia ni kan ..
fara bangga betul jadi rakyat malaysia dan menganut
agama islam ..
negara lain semua xrase macam mane kita semua rasa ..
mereka sambut perayaan cume 1 perayaan jerr ..
kita orang islam sampai 2 perayaan ..
wahhhh ..hebat kan kita ???
tapi,sekarang ni fara tengok kat facebook,blogger
semua buat ucapan raya .
ucapan hari merdeka xd ker ??
contest untuk hari merdeka xd ker ??
kalau ada mesti lebih meriah ..
maaf laa,fara xreti nak buat contest2 ni ..
lagipon,minggu-minggu ni semacam sibuk jerr ..
then fara bukannya boleh on9 sangat .
now tengah displinkan diri untuk
kurangkan ngadap komputer ..
so,fara berharap sangat kita janganlaa
lupe dengan hari kemerdekaan kita ..
raya-raya jugak tapi merdeka jangan lupe oke ..
kita sambut merdeka raya ..
boleh ??
hehehhehehhehhehehhe .
"kalau laa ada keluarga yang buat baju raya 
menggunakan corak bendera ..haaa"



P/S : nak raya tapi badan xsihat.
muke pon daa lain an .

WORDLESS WEDNESDAY #Student Form 6

Assalamualaikum :D



P/S : spe yg ambil form6,
mesti taww ni subjek ap..
:)

Monday, August 22, 2011

Doa Semuanya Berjalan Dengan Lancar

Assalamualakum ..
ya allah,penat nye laa hari ni ..
tarik nafas,hembus haaaa !!!
daa laa xberapa nak feeling well hari ni .
batuk manje-manje daa mule daaa ..
adehh,belum raya daa batuk ..
pless doakan fara jangan batuk..
sebab kalau daa sakit,jawabnye memang bersakit
sakit laa diri ni ,
 today dapat pergi sekolah awal(matahari belum keluar)
yeah,sejuk sejuk air dapat rase pagi uw.
hahhahahhahahahhahha ..
but today,i sibuk lagi ..
yess sibuk naik turun tangga ngadap komputer 
ngadap helaian kertas yang salah ejaan,
salah format n everthing SALAH !!
arrrrr!!
nak marah pon ada sebenarnya ...
but buah hati say "sabar awak.. "
esok bersamaan,23 ogos 2011 ada majlis kat sekolah
fara yang dirancang oleh kami pelajar
tingkatan 6 rendah .
so,pengarah majlis my buah hati dan naib pengarah,
cik farah !!
LOL ..
ini hasil undian oke ..
jangan slah faham ..
hehhehehhehhehehhehe ..
oke,dengan baik hati cik fara mintak sangat
korang yang cun lagi hndsome doakan
untuk fara oke ..
doakn majlis esok semua berjalan dengan lancar.
amin ..




P/S : ada kakak yang xnk bagi kejersama,
sudaa laa kak .. :)

Sunday, August 21, 2011

Amboi,Agak Sepoi Bahasa Ayat Die !

Assalamualaikum ..
oke,petang baru ada mood nak berbelog ..
hehhehehhehehehhe ..
pagi fara xsahur(bukan sebab bangun lambat,
memang malas nak bangun walau mak daa kejut)
so,bangun awal laa hari nii ..
oke,bangun terus text dengan buah hati jantung..

he lambat respon ..nevermind sebab taw
mesti die ngah buat kerja ,,..
he always tolong mak die buat kerja rumah
(pilihan laki masa depan)
hehehehhehehehhe ..
oke,tadi fara pergi bersenam ..
yaww bersenam dengan cara menari sebab 
dah lame gile kaki badan tangan jari xbersenam ..
oke,really best dan penat + mengah ..
hahahhahahhahaha ..
macam biasa on9 facebook untuk lihat perkembangan
semasa dunia kecil fara,
then,bukak profile kawan buah hati,
then jumpe ayat ni dalam wall die.
Dear Girls... Listen Up...

When A Boy Adds You On FACEBOOK, It Means he Wants To Be Your Friend Not Your Husband.. That's Why Its Called A Friend Request Not A Proposal!!! And When A Boy Likes Your Status, he Likes Your Status.. he Is Not Trying To Impress You Or Flirt With You.. When A Boy Likes Your Pictures, That Means he Likes Your Picture... Not YOU !!
Go Ahead & Make This Your Status Boysss..!! Let Them All Know The Real Fact...!! 
 
amboii bahasa die ..
agak sepoi-sepoi di situ eh ..
hahahhahahahhahahaha ..
think dan fikir laa ..
ayat ni betul atau tidak ..
but pless,jangan nak jatuhkan kaum wanita oke ..
:D


P/S : Wanita,perempuan,gadis,budak perempuan ..
kami golongan comel kan..
hehehhehehehhehe

 

Friday, August 19, 2011

Banyak cerita,So baca jerr laa :)

Assalamualaikum .
selalu fara start cerita fara dengan say ap ??
oke,memang bagi salam ..
selepas salam fara selalu cakap apa ??
...
...
...
...
...
...
...
...
telah menjadi kebiasaan fara akan say
"lalalalllalalallalallala"
xselalu tapi kerap fara tulis macam uw ..
kenapa ??
sebab itu melambangkan watak fara ..
yess,i'm very happy go lucky,
very banyak mulut bebel tanpa henti,
hehehhehehhehehe 
tapi,nampak jerr fara macam gini hakikatnya
I'M SENSETIF GIRL ! 
betul laaa..xcaye tanye Mira or  ina
TAPI,bukan sensetif yang kena marah sikit,
terus menangis mintak peluk ngan boyfriend!
yekkk !!
fara sensetif bile tengok orang miskin,orang OKU,
budak-budak kecik yang kena tinggl
ngan parents ..
ooo myyy !!
fara penah sedih kat bandar,time uw ada orang OKU
melintas jalan ..serius,kat situ jugak air mata
keluar ..haaaa,nak buat macam mane an ..
oke,lari tajuk..
hehehhehehehhehe
wing wing wing ..
raya insyallah bakal menjelma lagi ..
so,kanak-kanak seperti fara 
ni sangat excited bile raya ..
(jgn perasan yg ko kanak-kanak!)
dapat baju kurung baru,kasut baru ..
semua nak baru KALAU BOLEH ..
KALAU BOLEH !!
hahahhahahahhahaha..
then seperti yang sedia maklum,
fara an daa habis semua paper an.
then rasenya kawan-kawan yang lain pon
mesti sedang pakse ..
LOL ...cepat laa balik kota semua ..
raya daa nak dekat wehhh ..
wahh,beronok-ronok laa korang eh balik 
kota bawak beg gedabak-gedabak uw..
hehehhehehhhehehhe ..
guys,ini laaa masanya untuk shopping ..
yeah !!
shopping raya ..
oke,fara dengar JUSCO TEBRAU CITY ada 
offer gile-gile price oke ..
so,cepat laa wehhh ..
hehhehehehhehehe ..
then sangat kagun dengan jubah cantik
kat bazar ramadhan kota tinggi ..
oke nafsu,sabar ..
beli ikut keperluan,
bukan kemahuan oke sygs ..
hehehhehehehhe ..
:)





 

Thursday, August 18, 2011

Don't Do This Dalam Facebook oke !

Assalamualaikum ..
pulang pulang pulang ..
pulang ke dalam bilik daku ..
hehehhehehe..oke,hari ni ada info berguna 
fara nak share kat korang info yang sangat korang perlu taw
sebab korang semua majoriti ada akaun facebook..
kan ??tipu oke kalau korang xd .
hehhehehehhehe 
oke,so selamat membaca semua .
PERKARA PLEASE JANGAN BUAT DI FACEBOOK
  1. STATUS yang mengatakan kamu seorang diri di rumah atau pejabat.
    malah,siap tulis berapa lame korang stay kat situ ..SANGAT BAHAYA taw!
  2. UPLOAD GAMBAR TERLAMPAU ,walaupun yang tengok gambar
    uw cume orang tertentu,tapi mane taww mereka ada niat jahat
    then sebarkan pic TERLAMPAU uw..hah ??cam ne nanti ??
  3. Bagi yang bekerja dan bersekolah,JANGAN MERUNGUT banyak kerja
    then tulis dalam status facebook..Kemudian,bos atau cikgu korang uww ada dalam
    senarai friends..hurm,sia-sia jerr laa jadi baik sebab mungkin reputasi
    korang akan jatuh ..
  4. SYOK SENDIRI ..Means kamu suke "LIKE" dan komen pada gambar atau
    status kamu...adoii,jangan laa buat sangat eh ..
  5. katakan sesuatu yang belum pasti seperti "SAYA DAPAT iPad dari pakwe saya bulan depan"..tup tup,korang daa putus..hurm,sedihh dan malu laa nanti ..
  6. STATUS MARAHMU.. walau tengah "panas" time uw,please jangan luahkan kat facebook dan gune kate-kate kesat..mungkin kamu akan diaggap sebagai "panas baran"
  7. Jangan bagi BUTIRAN LENGKAP seperti nombor telefon dan alamat rumah ..
    memang bagi kemudahan dan kesenangan berganda kat orang lain yang ada niat jahat
    untuk merancang sesuatu yang tidak baik kat kamu.


    hah,sape -sape penah terbuat antara di atas ni,
    please jangan buat lagi oke ..
    beberapa hari yang lepas fara block
    sorang insan ni kat dalam facebook ..
    kenapa fara block ??
    (macam daa bagus sangat jerr die ni an)
    bukan sebab fara ni bagus,sebab
    fara xsuke sikap die kat fb..
    korang nak taww ak,die pakai gambar lucah untuk
    DP facebook die ..
    apa lagi,sebab mata ni xnak tengok lagi orang 
    macam uww an,block ah terus..lagi bagus.
    memelihara mata di bulan puasa taww !!
    selamat beramal ..

Pertama Kali Berblog Time Sahur

Assalamualaikum ..
hah,terkejut tengok cik fara pagi-pagi da update ??
ni laaa name nye penangan selepas exam ..
hahhahahhahahhahaha ..
bukanlaa,btw semalam xsempat langsung daa bebel
dalam belog ni ..
petang teman my buah hati,
malam,adikk nak pakai kura-kura ...
(kura-kura = brodband)
haaaaaaaaaaaaa :)
oke,pagi ni sahur makan lauk time buka ..
ya allahmak mask sikit-sikit jerr pon
xhabis jugak..nak kate beli makanan
kat luar,jangan harap laa nak beli ..
baik duit simpan beli barang raya lagi bagus.
lagi kenyang dan berselera laa makan mak punya
makann ..hahahhahhaa 
oke,hari ni pergi sekolah dengan pakai
baju batik(hari khamis)
dapat lagi jumpe buah hati ..
yeah !
malam tadi boleh pulak mimpi perkara
yang fara xsuke uw ..
eeee,then sedar-sedar fon bunyi
lagu I DO *Lagu untuk number buah hati
so bangun dengan sifat ngade-ngade 
konon nak bual-bual ngan buah hati .
tapi mata daa ngantok last-last tertidur..
syian buah hati saya ...
oke,bilik air daa memanggil suruh mandi..
oke,nak mandi nii ..
bye ..
selamat berpuasa ;)
 

Segmen : JOM JOIN GADIS BLOGGER

Assalamualaikum ..
aaaahaaaaa :)
comel nye banner ni ..kiut miut taww!!
wing.. :) 
disebabkn banner ini terlalu kiut,fara pon join laa..
jom korang join SINI
yang comel fara tag

Wednesday, August 17, 2011

Rezeki Offline Blogger Selama 3 Hari .

Assalamualaikum ..
lalallalaallalalallalallaalla ..
yeah !!dapat lagi godeh-godeh ngan blog comel lagi kiut 
sangat miut ni..hahahhaha :D
I ALWAYS LIKE THIS..

korang korang korang ..
seperti yang penah korang taww apa yang 
berlaku kat fara selama
menghilangkan diri 3 hari ni,fara 
dapt pulangan yang sangat menggembirakan ..
yeee,sorry excited sangat sebb FIRST TIME TAWW !!
hehehhehehhehhe ..

ok,di kala minggu yang lalu,
fara join CONTEST SHAWL dan Aku..
click sini kalau nak baca = SINI
so,dengan berkat 3 hari xon9 blogger,facebook,twitter
(click Sini kalau nk taw)
alhamdulilah,rezeki fara sebab berjaya 
menjadi salah seorang pemeng ..
hadiah nasib baik ada 6,so fara dpt no 4 ..
yeah !!
(kalau nk baca,Rujuk Sini TAWW )
bersyukur sangat..ni laa namenye REZEKI OFFLINE ..
fara taw keputusan ni dalam waktu offline uw laa..
hehehhehhhehhe ..
then gambar yang menjadi pilihan juri ialah
LOL ..
nk jadi Hana Tajima xdapat,
jadi Farah Azurah pon oke laa :)



P/S : doakan hati fara tenang eh..
:(

Wordless Wednesday-# Tamat Exam,Layan Lagu laa

Assalamualaikum ,,

 

Sunday, August 14, 2011

Minggu Mendebarkan =,=

Assalamualaikum ..
musim peperiksaan bakal bermule ..
nak say " yeppy" or "ohh noo"
which one can i say ??
hahahhahaha..i only say
"YA ALLAH,PERMUDAHKANLAH FARAH AZURAH
UNTUK MENJAWAB SOALAN PEPERIKSAAN
SEPANJANG MINGGU HADAPAN.AMIN "
amin amin amin ..
oke,i need more time to study ..
open all my fail yang penuh dengan nota
(*pakai buku lagi..wing !)
read all word-word yang penting untuk
ujian esok,luse,tulat ..
yeah,only 3 day i have paper but the time very compact !
waktu sebelum rehat jerr ada 2 paper ..
sebab 1 paper only 1 hours ..
yeah,ini exam formal only ..
not the real want yang masa sampai 3 hours mcm uw.
so,jadual memang padat dan tiada masa nk
main-main n dating (LOL)
(*doakn untuk my hero sekali oke)
then sepanjang minggu peperiksaan ini,
my fon will be silent mood ..
hahhahahaha.sorry yee ..
and all my customer yang order inner korang tggu
oke sebab semua urusan fara akan buat
selepas exam ..dan yang order barang avon pon same oke :)
and kepada yang amik PMR tahun ni,korang 
esok daa mule start trial exam an ..
same dengan cik farah laa ..
oke,good luck taww !!
so,see yeah !!
having a nice day sepanjang hari ini until
rabu oke :)
my dear blogspot yang super comey
lagi gebu lagi superduper cute !!
your mama really love u !!
take care oke ..
^_^



Saturday, August 13, 2011

Contest belog pinky by combi lola ;)

Assalamualaikum ..
pink pink pink pink ..
hahhhahahhahhaha ..
buat pertama kalinya fara join contest blog pink !
 
mereka yang pink 
  
P/S : doakn cik farah menang oke :)

contest shawl dan aku !!

Assalamualikum ..
dengan rase rndah diri,cik fara nak join lagi
pertandingan contest shawl !!

penyertaan nye sangat mudah dan simple ..
bile daa put banner ni,masanya pulak
cik farah nak mempertaruhkan gambar
cik farah bersama shawl yang superduper cun
(macam tuannya..hehhe)
so,bilangan gambar tidak dikisahkan ..
tapi kalau banyak sangat,pening 
pulak kepala juri nanti ..
so,ni jerr laa yang mampu cik fara letak .

First-gaya 1

Second-gaya 2

Third-gaya 3 (terakhir)


dengan harapan senyuman cik farah ini 
mampu memikat hati juri untuk memilih
fara sebgai pemenang ..
hehehehhehehe ..
selamat memilih yerr para juri ..
^_^