Silent reader

Tuesday, December 06, 2011

Kerja Kerja Kerja ..*aku bukan lepasan SPM 2011

Assalamualaikum ..
*wajib jawab*
i miss my farahazurah.blogspot so much !!!
serius fara rindu giler kat sini ..
part of my life laa katekan ..
hahahahhahahhahahahhahahhaa ..
rindu fara jangan tapi rindu belog fara xp ..
hehehhehehhehehhehe ..
do u know what i mean ??
as i just say before,fara bekerja di kala cuti sekolah ini ..
aka cuti semester bagi budak form 6 mcm fara ni ..
hahahhahahahahhahahahaha ..
now dah mule selesa dengan kerja ni ..
hari pertma serius masih malu-malu ..
maklum laa tempat awam macam uw,ramai kott pekerja ..
sekarang alhamdulilah dah pandai biasakan diri
even kakak yang baik ngan fara uw xd ..
tetap boleh gelak-gelak dengan mmber-member lain ..
so far senior-senior ni semua oke2 ..
semua jenis HUHA HUHA mcm uw ..
HUHA HUHA bermaksud gelak atau talk macam biasa ..
paham-paham sendiri laa ..
hehehhehehehhee
so fara sekarang memang kekurangan masa sangat
untuk blogwalking bog korang semua ..
tapi jangan risau sebab jumaat ni fara cuti ..
memang puas fara jejalan kat blog korang nnti oke ...
oke laa ..
penat rase macam nak tidow then say
GOOD NIGHT !
^_^

2 comments:

CikAnyss' :O said...

fara comel !

Si qusowt said...

ahaks!keje ke time cuti?tdo lg best kot
hehe