Silent reader

Tuesday, December 13, 2011

Duit Banyak Dalam Dompet Bila Aku Mintak Tak de! *sape ni ??*

Assalamualaikum ..
*wajib jawab*
weeehuuuuuuuu,fara datang lagi ...
alangkah indahnya malam ni sebab dapat online ..
yeah !!!
 disebabkan kerja yang melampau,fara memang malas nak
duduk lame-lame depan lappy ni ..
badan gila penat sampai otak pon dah penat ..
muke jangan cakap ah memang nmpak penatnya ..
lagi kalau customer ramai ...
haihhhhhhhh ..
oke merujuk kepada customer fara ..
macam-macam gaya,rupa cara fara jumpe sejak bekerja 
sebagai cashier ni ..
yang ada sombong,yang ada melatah,yang ada baik ..
macam-macam kan manusia ni ..
oleh itu sehingga laa saat ini,
fara rase sorang customer ni serius berlagak,menyusahkan ..
nngehhhhhh !!!
benci ngan customer macam uw ..
first die malukan bini die depan kami
cakap bodoh kat bini die ..
kedua fara baik-baik mintak duit kecik die cakap
"ehhh,takkan pasaraya besar macam gini tak de duit kecik .
susah laa berurus niaga ngan kau ni .."
ttbe aku rase DAMN !!!
ma ai tadi kau cakap bodoh kat bini kau ni kat aku pulak
ko nak berangin ...
time uw muke anak bini die serius malu gile ..
fara mintak duit kecik biar senang nak pulangkan duit ..
then dengan hati yang panas fara tidak menjawab ..
fara diam tapi fara bagi duit baki kat customer uw dengan
duit syiling ..
kalau korang nak taw depan mata fara dalam DOMPET
customer uw ada duit kecik ..
yang die bajek orang kaya bagi aku duit beso !
cisss !!
so amik ah die duit baki daripada fara ..
nak sangat dompet kau uw tebal an ..
duit RM1 fara bagi banyak dengan syiling ..
amik kauuuu !!
hahahahhahahahhahahhaha ..
then ada kakak ni cakap ngan fara ,
"kalau akak dah kena betah dah orang cam gini ..
berlagak sangat "
manusia kan ..
bila duit banyak sikit mule ah riak,sombong ..
fara berharap kita semua tidak menjadi seperti
customer yang fara ceritakan ini ..
bye :)

No comments: