Silent reader

Friday, December 16, 2011

Disini Aku Bekerja..Dimana dimana ??

Assalamualaikum ..
*wajib jawab*
yaww salam hari jumaat semua fara ucapkan ..
hari ni mood masih ceria lagi ..
lebih ceria sebab hari jumaat merupakan hari cuti fara ..
hahahhahahahahahahhahahaha ..
hari bersenang lenang bagi fara ..
disebabkan hari ni hari cuti,fara saje laa nak kongsikan 
dengan korang korang semua tempat
dimana fara bekerja ..
selalu cuma cakap jer fara ni bekerja tapi sebenarnya 
kat mana ek ???
........
........
........
........
ramai dah cikgu fara jumpe fara kerja kat situ ..
ramai dah jiran-jiran taw fara kerja situ ..
ramai dah adik-adik sekolah jumpe fara kerja situ ..
ramai dah member-member taw fara kerja situ ..

SITU ???
kat mana ni ??
fara tak nak bgitaw fara kerja mana..
tapi fara akan kongsi gambar fara
dengan rakan kerja fara ..
hehehehehhehehehehehhehehe ..
sape yang duduk kat kota tinggi mesti taw nye ..
:)
mempersembahkan muke fara bersama uniform kerja ..
btw uniform kerja ni seminggu kerja kott baru dapat .
fara pon tak ingat sangat ..
yang ni fara dengan salah seorang
budak baru kerja jugak ,,
umur sebaya tapi die masuk 2 hari lebih awal dari fara .
shida name die ..
kitaorang sebaya tapi tak satu sekolah .
hehehhehehehehhehe ..
ada sorang lagi kawab baik die name jannah..
time uw die ngah kerja so tak boleh laa amik gambar ..
hah yang ni time budak shift afternoon nye rehat ..
so termasuk laa fara ..

oke mehh fara kenalkan sorang demo sorang ..
sebaris dengan tempat duduk fara ..
depan yang tunduk - kak ayu
belakang fara - Rain
depan rain - shida 
depan kak ayu - syazrin ..

then yang tukang ambil gambr ni name die laila ..
muke die tak de tapi bila fara nak berhenti nanti,
fara ambil gambar semua yang rapat dengan fara eh ..
kak ayu dengan syazrin umur sebaya iaitu 20 tahun ..
fara,laila,shida,rain umur semua 18 ..
tapi cume rain dengan kak ayu jer yang kerja
dah lama ..
kitaorang semua hujung bulan ni nak berhenti ..
semua nak g sambung belajar ..
pape pon dorrang ni semua oke jerr .
kalau korang nak kerja sini gaji pon oke ..
hahahahhahahahahahhahahaha ..
promosi pulak aku ni ..
oke ah semua ..
bye :)

1 comment:

Si qusowt said...

dripada duduk xtawu nk wat ape kat rumah lagi bagus keje time cuti ni kan?hehehe
gaji t blnje..hehehe