Silent reader

Monday, December 26, 2011

Berakhir Nama Seorang Pekerja ..

Assalamualaikum semua ..
hari ni memulakan entry sebagai seorang pelajar semula..
ahakk !!
memang fara ni seorang pelajar pon cume
tatkala waktu yang ada uw fara mengisi kekosongan
dengan kerja yang berfaedah ..
yawww berfaedah sebab dapat gaji !
hahahhahahahhahahahahaha ..
but now hidup dah kembali seperti sedia kala ..
TIADA lagi bangun pagi-pagi sebab nak g kerja ..
TIADA lagi bunyi orang ngah memasak kat
dapur pagi-pagi ..
TIADA lagi istilah kelam kabut yang sangat
serasi dengan diri fara ,.
TIADA lagi hari-hari kira duit kat kaunter ..
semua nye TIADA lagi ..
walaupun semua uw sudah tiada,but fara tetap ingat mereka..
semalam hari last day fara kerja..
rasenya dorang semua memang syok laa..
yang berhenti kerja bukan fara sorang ..
ada 7 orang yang berhenti untuk bulan ni ..
dorang kate ni first time cashier ramai -ramai berhenti ..
most of them berhenti sebab sambung beljar..
then sebab ramai yang berhenti so macam lebih meriah
and lebih sedih laa suasana an ..
kitaorang semua dapat coklat,buah oren ngan gula-gula
dari kakak-kakak ni ..oke laa uw ..
TAPI ,,
bile kitaorang nak kuar dari pintu untuk balik,
habis kena baling tepung ...
yang ni fara memang dah standby sebab kak anum,
slah seorang cashier dah bgtw awal-awal ..
DAMN !!
fara dah cube berlari sejauh dari mereka tapi tetap
dorang dapat kejar ...
i was LIKE, errrrr!!
habis kotor dah baju semua ...
btw fara memang bukan jenis yang suka main-main
tepung ni tapi sebab dah kena,
nak wat cam ne an ..
fara bukan laa orang yang paling teruk sebab fara
dah lari jauh-jauh gile dari dorang ..
yang lain ah kena ..
hehhehehehhehehehhehehehhehe ..
tapi korang tetap yang paling fara rindu nanti ..
hehehhehehehehhehehe ..


miss u all :
kak shila,kak ayu,malini,razi,kak diyana,kak anum,
kak caca,kak ecas,kak leha,kak citra,kalai,rain,
kak tika,azoie,syazrin,kak zati,shida,jannah,ecah,
kak aiza,kak kina,ying,alie,kak long 
dan semua yang kenal fara ..
hehehhehehehhehehhehhehhe
:D



P/S : nasib baik encikmasadepan dah balik ..
boleh melepas rindu ngan die pulak pas ni :)
yeah !

No comments: