Silent reader

Saturday, December 10, 2011

Beautifull Morning Or Beautifull Like Me ?? hahahhahahhaha

Assalamualaikum ..
(bukan jari aku!!)
maaf tajuk akak over giler di situ ..
hehhehehehheehhehehhe ..
hari ni hari sabtu bersamaan 10 disember 2011 ..
wau !!!
kejap jer dah nak masuk tahun baru aka bulan baru ..
korang yang budak sekolah ni dah prepare beli
barang sekolah baru lom ??
fara ??
macam malas nak beli barang baru sebab barang yang
ada ni pon masih elok lagi ..
malas nak membazir ...
ni pagi-pagi cuaca dah oke jer ..
morning yang cerah ,angin yang sepoi-sepoi bahasa,
ohh indahnya pagi ini ..
terima kasih kepada ALLAH kerana bagi cuaca yang
cerah di tempat fara agar aku mudah untuk pergi ke
tempt kerja petang ini ..
alhamdulilah :)
hari ni berharap semua customer fara tak bagi masalah
kat fara ..kalau tidak adehhhhh,,
penat nak layan ..hehehehehhee ..
tak taw nak cakap ap lagi ..
bye :)
 

No comments: