Silent reader

Saturday, November 26, 2011

TAHNIAH ! Kini Pemain Ragbi Kini Bergelar Suami ...

Assalamualaikum ..
*wajib jawab*
hai korang korang korang yang super awesome ..
 masih belum terlambat untuk fara berikan 
ucapan salam MAAL HIJRAH kepada semua
umat islan di seluruh dunia ini ..
semoga tahun baru ini memberikan seribu cahaya kesyukuran
kepada kehidupan kita semua..
amin :)
oke oke oke ..mehh fara nak kongsikan cerita berkenaan 
dengan pemain ragbi sorang ni ..
jeng,sebenrnya pemain ragbi ni cume pakcik fara ..
die memang player ragbi ketika di zaman sekolah dulu ..
now die daa kahwin,alhamdulilah ..
dorang berkahwin pada tarikh 25 november 2011 ..
name pakcik fara ni muhamad ridzwan .. 
lebih senang dipanggil CIK IWAN ..
haih tok kadi buat lawak sampai tercabut bontot mike uw.
hehehhehhehehehhehe ..
maaf tok .
alhamdulilah sangat sebab majlis berjalan dengan lancar ..
habis jer solat jumaat kitaorang semua bergerak
ke rumah pengantin perempuan yang berada di
felda sungai mas kota tinggi,johor ..
lagipon rumah pengantin perempuan dekat jer ngan rumah atuk .
tak sampai 20 minit daa sampai ..
kitaorang felda papan timur kota tinggi,johor.
pakcik fara daa berdebar-debar time nak pergi
rumah pengantin perempuan ..
yang pengantin perempuan pulak berdebar-debar
time kuar dari bilik ..
hehehhehehehehhehehehe ..
pakcik fara kira hebat laa jugak ..
sekali lafaz jer then terus mereka sah bergelar
suami isteri yang sah ..
fara doakn kebahagiaan ini kekal hingga ke akhir hayat ..
amin :)
 fara xnak bebel banyak,korang lihat laa semua gambar
yang fara sediakan ni oke :D
hahahhaha,ni sebahagian jer yang bergambar ..
yang penuh kat kamera dslr jurugambar ..
yang ni pakai kamera digital jerr ..
fara bersama kupu-kupu ..
ehhh salah,sepupu ..
hahahhahahahhahahahha,ni cucu sulung ni ..
yang bajek maria elena uw..
hahahahhahahhhaha :D
pape pon,selamat pengantin baru ye cik iwan ..
hehehehhehehehhee

4 comments:

Solihahazahar said...

perghhh 'title' yg best tuu. ingatkan pemain ragbi mane lahh yg kawin ni hahahaha :D

Si qusowt said...

selamat maal hijrah..:)
ha!selamat berkeluarga untuk pakcik awak..:)
25 november..:)

Farah Azurah said...

SOLIHA : hehe..pancing pembaca sygs :)

Farah Azurah said...

si qusowt : tq2 :)