Silent reader

Thursday, November 10, 2011

Restoran Anjung Kota Gemerlapan Kota Tinggi .. Mehhh makan sini !

Assalamualaikum ..
mehhh fara nak review sikit pasal restoran 
yang fara buat majlis untuk senior fara ni ..
nama = RESTORAN ANJUNG KOTA GEMERLAPAN
tempat= jalan bypass mersing-johor bahru .
waktu beroperasi = jam 3.oo p.m until 12.00 tengah malam..
isnin tutup !!
makanan kat sini boleh tahan laaa ..
menyediakan perkhidmatan melihat kunang-kunang ..
sorang = RM12 .
then ada tempat karaoke untuk korang yang nak nyanyi ..
harga untuk majlis fara ni pon 
boleh laaa berpatutannya ..
tapi kalau korang pandai runding lagi okee laaa ..
naaa,lokasi tempat ni ..
 Ni laa tempat majlis semalam ..
so,korang rase cam ne ??
oke ak ..lagu kat sini kita boleh pilih ..
kalau korang nak karaoke lagu cd korang pon boleh ..
yang penting bawak sini ..
 cukup besar dan lebar ..
sesuai kalau korang nak buat tarian kat sini ..
speaker die semua memang best ..
xd masalah laaa senang cakap .
ni laa pulak tempat photoshot ..
hehhehehhehehhe ..
xlaa,ni nak ke tempat kunang-kunang yang tadi fara cakap uw..
btw semalam fara perasan ramai yang amik
gambar kat kawasan sini ..
amboii,macam retis korang semalam ..
hehehhehehhehehhehe ..
so apa lagi,sape-sape yang rajin makan malam
kat luar uw,mehh laa ajak family korang makan sini .
*xd nyamuk laaa :D

4 comments:

AishaMyra said...

wah kat kota je . ehem3 ni yang nak terjah tempat ni sebelum ke melaka ni hehehe .

Farah Azurah said...

Aisha : nak ke melaka knp ??

tykaa Malik said...

kite selalu makan sini . not bad la jugak makanan dia :D

Farah Azurah said...

tykaa : kan ??kira boleh laa an :D