Silent reader

Saturday, November 19, 2011

Nahh,Gambar Bogel Untuk Kauu *mampuih*

Assalamualaikum ..
*wajib jawab*
yeah,tahniah untuk MALAYSIA sebab berjaya dalam 
perlawanan menentang MYANMAR ..
alhamdulilah :)
oke,mehh laa kita kepada isu hangat ni ..
gambar bogel ??
mana ??
siapa yang bogel ??
artis kaa,blogger kaa,cewek kaa ??
sape uw yang bogel ??
wooooo,banyak betuiii soalan disembur kat aku ni ..
hahahahhahahahhaha ..
btw,tak de pon gambar bogel uw ..
fara cume nak bincangkan hal yang semakin berleluasa
yang berlaku di dalam laman sosial FACEBOOK ..
nampak gayanya semakin beronok-ronok gambar lucah
berada di laman sesawang ini ..
yang ada tu siap jadikan gambar TERKUTUK uw sebagai 
profile picture lagi ..
mau kena REMOVE ngan aku orang macam gini ..
hahahhahahahahhaha ..
"aku daa buat daa pon ! "
ni yang paling baru tak silap fara
virus menggunakan gambar lucah ..
eeee,kotor siott wall kita-kita ni ..
fara pernah terkena ngan kawan fara ..
daa laa dia uw cina,antar virus uw kat wall facebook fara,
mau die kena sembur dengan fara ..
nasib baik die kate itu virus ..
kalau die berniat jahat,memang kena dush dush ngan fara ah nnti..
*bajek kuat lagi*
kalau boleh mintak laa tolong sesangat,
hentikan laa penyebaran gambar-gambar tak elok ni ..
daa tak de kerja lain keee ..
jom ah kita same-same meREMOVEkan orang
orang yang sengaja upload gambar lucah ni ..
kalau yang kena virus uw,hati-hati oke ..
kuatkan iman untuk jangan bukak video-video yang disebarkan uw.
oke kawan-kawan semua ..
^_^

2 comments:

Si qusowt said...

ahax....fb mmg byk bnde2 plik skrg ni..

Farah Azurah said...

sesungguhnya terlalu banyak :D