Silent reader

Wednesday, November 02, 2011

My Exam Was Fun !! *Handfon berbunyi + Pengsan !

Assalamualaikum ..
oke hari ni fara boleh rehat sebab esok xd paper ..
yeahh !!

oke tadi paper mencabar kepala otak ..
really mencabar apabila paper MUET sampai kat atas meja ..
ttbe terase macam "ohhh mat sallehh tolong jawab paper aku ni"
bi omputeh die gilaa COOL ..
sampai nak pening fara baca petikan uw..
banyak pulak uww ..
*cakap jerr laa yg ko ni memmg x terror bi ..
yerr,fara memang ngaku bi fara memang xbest ..
tapi sekurang-kurangnya fara masih jugak nak beljar cakap bi 
dengan betul.. tak salah kan ??
^_^
*study MUET before exam tadi .
oke mari kita kepada tujuan asal tajuk uw.
ttbe tajuk macam exam tadi best ..
bukan ker isi kat atas tadi uw cakap MUET uw susah laa apa laa.
asyik bagi alasan jerr then ttbe kate FUN lak .
cam ne ni ??
okee,mari fara terangkan ..
hari ni fara exam ada 2 paper iaitu paper Muet
dengan Pengajian Perniagaan .
story time muet seperti yang di atas uw laa ..
story PENGAJIAN PERNIAGAAN .
start exam dalam pukul 10.05 minit hingga 1.05 minit .
maknanya exam selma 3 jam 
*kawan aku kate boleh tidur lme cm uw.*
1-then mule jerr exam cikgu hayati fara daa buat lawak
dengan posing ambil gambar dengan baju baru ..
hehhehehehhehhehehe ..
btw baju cikgu memang cantik tadi ..
fara suke laa cikgu baju uw .
2-time ngah kusut jawab paper PP boleh pulak 
salah seorang rakan fara punya handfon berbunyi dalam kelas ..
budak uw memang xd amik exam sebab die 
amik ekonomi ..
dah dengar bunyi lagu INDAH uw satu kelas terdiam lebih diam.
then yang exam terutama aku terus pandang muke
cikgu zamani sebab takut kawan aku nanti kena.
pas uw satu kelas gelakk an ..
padahal ngah exam ..
then cikgu fara cakap cam ni kat kitaorang,
*sayang tak dengar laa*
padahal lagu tadi gila kuat taw ak ..macam pakai volume 5 ..
kuat sangat ah senang cakap .
3-then xlama lepas uw cikgu mistina pulak gantikan
cikgu zamani tadi ..
then semua diam seribu bahasa laa sebab ngah exam kan .
then ttbe pelajar india kelas fara ni sorang macam
nak pitam laa pulak ..
die terus panggil cikgu dan cakap yang 
die pening macam nak pengsan.
satu kelas kecohh bila die betul pengsan uw ..
yang exam tetap laa exam then cikgu siap cakap
"jangan ambil kesempatan ehh"
ayat dieee..hehhehehehe ..
so fara nak cakap kali ni macam-macam hal berlaku dalam 
kelas fara tadi ..
inilah gelagat budak kelas fara .
memang macam-macam hal kita-kita ni ....
hehhehehehhhehhehe.
*jumaat exam seni yang lukis-lukis uw.
nervous laaa :D





1 comment:

YNA said...

good luck dear :)

adik akak pun ngah exam skrg :)