Silent reader

Friday, November 04, 2011

Mandi Kat Sini Sebelum hari Exam .

Assalamualaikum ..
arrrr,dah xd makhluk lain ker fara oii 
sampai dengan certoon pon menjadi ??
err 
hehhehehehhehhehee 
^_^
bnde ni daa lame daa dalam minggu lepas iaitu
hari ahad=30 oktober 2011 ..
mak saje bawak kami g jejalan ikut rombongan budak sekolah tadika.
heeeeeeeeeeeeeeeeeeee ..
lagipon cume pergi satu hari jerrr ..
kami g mandi,g bandar hilir then balik ..
kejap jerrrr ..
oke,hah mesti korang tertanya-tanya dimana 
tempat fara mandi dengan cartoon uw ??
hahahhahahhahahaha..
 cartoon ni jerrr laaa ..
fara rase tempat ni best laaa ..
harga pon berpatutan laaa dan game kat dalam ni xd peringkat
umur ..sebab tempat permainan kanak-kanak
orang separuh besar macam fara ni pon boleh ..
game dalam ni pon best laaa ..
oke laaaa ..
hah,mehhh cekedout apa yang fara dan mereka
yang lain buat sepanjang 
berada kat dalam sini ..
come come come .
 this my adik-adik ..
 and this my mother yang main air..*amboiiii*

fara sangat teruja wehh mandi kat sini ..
air die laju gilaaa ..
kat sini separuh tinggi ..
ada yang lagi tinggi taww ..

first naik takut macam nak tercabut hati ni ..
*kalau trcabut hati memang syian ah aku ni*
then daa lame sikit oke daaa ..
hehehhehehhehehe
ni ah yang buat hati fara kecut kembang kecut kembag.
hehhehehhhehehhe ..
yang bawah ni pulak,mak,adik dengan kawan die 
ngah syok ambil gambar ..
 ttbe air turun dari atas kepala dorang an .
ni video time dorang kena simbah dengan air uw.
video
fara pon penah kena dengan air ni ..
sakit gila kepala sebab air die banyak sangat taww ..
xmacam air kat air terjun uww .
kalau korang teringin nak masuk dalam bola,
ka sini pon ada taww .
so,amacam ??g laa try kalau korang singgh sini.
xsilap bayarannye cume RM3 ..
then daa bersuka ria,balik laaa ..
tiem balik uw sempat laa posing sana,posing sini 
bagi anak cucu cicit nanti tengok ..
hehhehehhehhehhhhee
terase macam melancong ke AFRIKA ..hehe
^_^



2 comments:

YNA said...

best tak cik fara yg gojes? :)

Farah Azurah said...

hehe..best laa akak..g laa try mandi kat sane..hehe :D