Silent reader

Sunday, November 20, 2011

Kawan Dalam Blog Macam Kawan Dalam Facebook Jugak !

Assalamualaikum ..
*wajib jawab*
 
enak kan petang-petang cegini minum air yang boleh menyegarkan
tubuh badan kita ...
*cewahh,macam doc laa pulekk*
enak memang enak tapi lagi best kalau kita
boleh keluar dengan member-member
sambil kayuh basikal slow-slow sampai
kereta belakang HON kita ..
hahahahhahahahhahahahhaha :D
oke hari ni rasenya fara nak cerita pasal persahabtan dalam
dunia blog ..
pada fara dunia blog ni pon oke jugak taww ..
same jer macam dunia facebook uw ..
cume beza facebook ni kita xboleh baca bebelan panjang die,
tapi dalam blog boleh ..
macam yang fara sedang buat ni ..
kita boleh kenal karakter kawan kita melalui gaya tulisan,
gaya hias blog ..
sebagai contoh die suka hias blog die dengan warna
gelap,then widget xd banyak,simple-simple jerr ..
gaya penulisan die jenis sempoi,
memang sah faham apa yang die cakap ..
walau die macam gitu tapi die peramah ..
selalu eply semua comment orang ..
haa,dari situ pon boleh bina persahabtan kan ??
yang paling penting,jangan cari kawan 
dengan melalui blog sape paling lawan,paling comel,
paling HOTT and semua yang bernama paling ..
nilai kawan dengan hati mereka oke ..
ni yang ada nak berkawan baik sebab blog die ramai followers .
sapo laa tu ??
hehehhehehhehehehhehe ..
so,marila kita berkawan baik sesama blogger :D

4 comments:

Umie Artoqiemie said...

hai doctor.. hahaha..

Farah Azurah said...

umie : hahhaa..doc laa sangat an :D

YNA said...

betol tu dear :)

dgn berbelog lg best buat kwn, hihihi

Farah Azurah said...

YNA : betuiiii :)