Silent reader

Sunday, November 06, 2011

I Got Lembu Nak Jageee ... Hari Raya Aidiladha

Assalamualaikum .
ehem pehal pelik bebenoo fara nye tajuk uw ??
haaaa,cerr try korang nyanyi lagu
MOVES LIKE JAGGER yang bahagian korus die..
then korang gantikan dengan 
I GOT LEMBU NAK JAGA,I GOT LEMBU NAK JAGA ..
hahhahahahahhahaha ..
dapat ak ??
so,chill okee nyanyi lagu nii ...
hehehhehehehhehehhehehhe ..
 fara nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA
kat semua sedare seislam dengan fara okee ..
daa pakai baju lelawa g surau atau masjid tengok lembu
kena korban laaaa ..
fara hari ni gigih bangun pagi sebab nak tengok 
lembu yang ada kat surau depan rumah ni kena korban ..
sebanyak 2 ekor lembu akan dikorbankan ..
cehhhh aku datang lembu uww tengok semacam jerr ..
relax,aku pakai colour oren bukan merah ..
muwahahahhahahahha ..
nampak aku macam jus oren jerr kan ???
3 lembu kat surau pagi ni okee jerr yang lagi sekor
sipa melompat ke luar pagar ..
so berleger-leger lembunya kat jalan tar sane ..
nasib baik tak terlepas ..
kalau tidak macam tahun dulu semua orang pergi kejar
lembu yang terlepas ..
hehehhehehehhehehhehehehe :D
ALHAMDULILAH ramai yang datang surau kat taman 
fara tadi ..selepas sembahyang sunat kat masjid
penuh daaa kwasan surau nii ..
hah,penat aku nak taip bebanyak sebab korang 
mesti lebih minat tengok gambar an ..
nahh gambar-gambar tadii ..
alhamdulilah,kesemua lembu ni selamat dikorbankan..
ramai anak-anak muda yang turun beri 
bantuan ..tapi lelaki dewasa lebih ramai..
then yang orang perempuan pulak
g ptong bawang laa apa laa untuk masak sup
pulak petang nye ..
antara orang yang terlibat fara laaa..
tapi kejap jerr pas uw balik ..heeeeeee
2 budak kecik yang sibuk macam 
dorang yang rewang..
hehhehehhehehehe ..
 amboi semua posing ehhh..
pandai semuaaaa ..
hehehhehehehhehehhehehehe ..
oke laaa,rasenya uw jerr yang fara nak kongsikan dengan 
korang semuaaaa ..
muke yang lembu xkejar cume tengok jerr
*mungkin sebb comel sangat ..
hahhahahahahhhahahaha
heee,jangan marah yerrr semua ..
peace !!
ooo yeahhhh :)

8 comments:

Rtp Farra Arisha said...

kasian lembu dikorbankan :') emm.
anyway, selamat hari raya idul adha sis!

Farah Azurah said...

lembu buat korban xleh ckp kesian sygg..nnti xleh makn lak dagingnyee :)

Umie Artoqiemie said...

tajuk xleh blah hahahhaha..
sian lembu tu kan, huhuhuhuhu..
amboi macik semua posing sakan.

budak penjara said...

samat ai raya

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau heheh

Farah Azurah said...

umie : acano kak..memang nasib dowgg semua..hehe :D

Farah Azurah said...

BUDAK PENJARA : yee,selamat hari raya jugak :)

Farah Azurah said...

pak joe : oke..fara daa singgh daa blog pak joe