Silent reader

Tuesday, November 15, 2011

Game Jutaria=Lu Kalah,Sarung Helmet !

Assalamualaikum ..
*jawab salam yerr kawan-kawan semua ..
ngehhhh hari ni fara baik pergi sekolah bajek ayu jerr ..
pakai baju kuning yang comel-comel uw,
sarung stokin yang konon mcm baby uw,
pakai kasut yang pernah same warne dengan encik buah hati uw ..
heeeeeeeeeeeeeee ..
btw,hari ni encik buah hati daa gerak untk ke perak esok ..
die mungkin tidur kat KL dulu then
esok agknya baru gerak :(
BELAJAR ELOK-ELOK YERR :(
 sebelum ni fara suke tengok encikmasadepan main
gitar depan fara,sekarang dah xd depan mata daa ..
tak pe,dalam hati kan ada :)
OKE,masuk kelas terus lepak ngan miraa,azam,khan ..
tinggal ni jerr kawan fara yang tinggal ..
yang lain masuk U and duduk ngan budak lain ..
hehehhehehhehehhehe ..
then kitaorang ttbe rase bosan gila !!
kitaorang nak main CEPER,tapi CEPER cume ada 3 .
*CEPER=permainan menggunakan penutup botol kicap kaca.
then tak lama lepas uw kitaorang main game SNAP !
game ni buat fara kecoh gila sebab kena sebut snap spe cepat an .
then bila daa kena marah,baik fara stop main an .
oke suara saya memang nyaring !
then nasib baik kawan fara yang bernama syafiq bawak 
game JUTARIA ..
 haaaaaaaaaaaaaaaa,lega boleh main game lagi.
 macam biasa ah game ni kena susun duit semua an ..
then ttbe cikgu masuk nak bincang soalan yang lepas.
kfine !
then tiba jerr waktu rehat terus ah start main an ..
waktu rehat sekolah fara daripada pukul 9.50 a.m.
kitaorang main game ni sampai kol 12.30 tengah hari ..
gila lame sampai papakedana kawan fara sorang ni ..
then kitaorang buat syarat,sape kalah game ni kena pakai
HELMET HITAM yang macam alien uw ..
hahahhahahahahhahahahhaha 
nasib baik aku menang,hahahhahahahaha..
orang kedua terkaya ..yeah !! *dlm jutaria jer
kawan aku yang kalah kena pakai helmet hitam ni
sampai 10minit ..hahahhahaha ..
nasib baik 10 minit,kalau kitaorang suruh 
budak ni round satu sekolah pakai helmet,
cer ner ??
hehhehehhehehehhehehe ..
harap esok azam bawak game best ..
yeah !!

No comments: