Silent reader

Friday, November 18, 2011

Bunyi-Bunyi Dalam Belog aku ..*pe bende uw ?*

Assalamualaikum ..
*wajib jawab*
LIKE A STAR,LIKE A STAR ..
post kali ni kena taip lelaju sebab jap lagi bermula
muzik-muzik separuh akhir kat tv 3 ..
kan ?? lagipon lom makan malam lagi ..
ohoiii bila nak kurus kalau malam makan ??
"da beberapa hari saya tak makan malam..tak kan malam ni xboleh ?" 
kalau makanan aku cecomel macam gini
SAYA RELA TAK MAKAN ..
dok ngadap makanan ni jerr laaa ..
hehhehehehhehhehe :D
say what say what hari ni rasenya macam banyak pulak idea 
nak tulis kat belog .. *walaupon idea KOSONG !
kalau korang nak taw,sejak menjak
encikmasadepan fara xd disisi,rase macam tak
bersemangat nak tulis dalam belog ni .
kalau dulu pembaca setia belog fara memang encikmasadepan .
ni encikmasadepan daa jauh,harpnya masih
sempat luangkan masa ngadap belog fara ni ..
daaaaa, mari kepada tujuan asal penaipan kali ini ..
"awat hang nye tajuk pelik bebeno ??"
bunyi-bunyi dalam belog aku ..
pe bende uw ??
hahahhahahahhahahahhaa,bunyi-bunyi uw
bermaksud lagu yang ada dalam belog fara laa ..
"ooo,geeetuuu "
i really love with music ..
muzik buat hidup fara happy,tenang,best,rase macam 
dilamun cinta ..
*memang ngah bercinta kott*
muzik merupakan satu bahan yang boleh buat orang stress
kembali kepada ketenangan ..
 tapi kalau ngah stress sangat,jangan laa g layan 
lagu hardcore ..
memang aku tak boleh tolong ah ..itu masalah korang ..
hahahahhahahahhahaa ..
kali ni korang baca belog fara sambil layan 
lagu tangkap leleh bagi sedih semua orang ..
hhahahahahahhahahahhahahaha ..
pada fara,belog fara ni umpama sebahagian kecil diri fara ..
u know what i mean ??
maknanya ada sikit macam diri fara laa ..
*jangan bayangkan diri aku petak macam belog ni eh*
asal sekarang lagu dalam belog fara slow semacam ??
*TANPAMU*
sebab encikmasadepan fara jauh kott ..
kitaorang tak pernah berjauhan cegini ..
so rase lain ah sikit an ..
lagipon lagu ni memang sedap kott ..
uw yang bagi layan sikit jiwa ni dengan lagu tangkap leleh ni .
hah,kalau korang memang rajin masuk belog fara,
fara suka letak lagu yang bajek hott kat telinga fara  ..
tapi korang jangan risau biasanya lagu 
yang fara pilih semua uw memang super best !
*puji diri lee pulekk*
so,harap korang semua suka laa masuk belog fara ni
sambil dengar lagu-lagu yang sahadu mendayu kat sini ..
*aku teringin nak letak lagu KERONCONG*
^_^


3 comments:

K O R I E said...

aah lagu dlm blog fara mendayu2
lgu syg skrang ni best!
muzik dia ala2 lgu winter sonata sikit!

Farah Azurah said...

same sikit rentak die ..hehe :)

AZFA (PURPLEVIOLET) said...

Cube dengar lagu kat blog azfa pulak jom?

http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/smsmessage-sweet.html