Silent reader

Monday, November 14, 2011

Budak Seri Iskandar Boleh Dapatkan Kereta Laaa .. *MENARIK !

Assalamualaikum ..
pagi indah bersama terbit matahari
yang menyinari alam semesta .,.
yeahhhh,indah sebab hari ni fara ponteng cuti sekolah..
hehehehhehhehehhe 
i alwys gelak gelak dalam blog ni kan ?? LOL 
wehhh,16 november intake baru untuk UITM kan ??
yee laa,detik detik sedih mule ah pas ni ..
ttbe blog aku jadi jiwang semacam ..yaww !
daa laa,abaikan ..
tadi fara dapat satu laman web blog ni ...
ni ada maklumat sikit yang boleh korang baca pasal blog ni .
BADRUL CAR RENTAL SERI ISKANDAR adalah sebuah syarikat berdaftar dengan SSM yang bertapak di Persiaran Iskandar Perdana 52, Bandar Seri Iskandar, 32600 Bota, Perak Darul Ridzuan. Kebanyakkan pelangan kami terdiri daripada orang-orang awam dan pelajar berdekatan seperti Universiti Teknologi Mara Perak Seri Iskandar (UiTM), Kolej Profesional Mara Seri Iskandar (KPM), dan Universiti Teknologi Petronas,Tronoh (UTP).




hah ??pelanggan ap pulak ni ??
hehehhehhehhehehhehe ..
hah,baca bawah ni okee ..

Kami menyediakan perkhidmatan kereta sewa dengan harga yg berpatutan. Diskaun diberi kepada pelajar atau penyewa yg menyewa dalam tempoh masa yg lama. Berikut adalah senarai kereta yg kami miliki:
  • Perodua MyVi 
  • Perodua Kelisa 
  • Perodua Viva 
  • Perodua Kancil 
  • Perodua Alza 
  • Perodua Kenari 
  • Perodua Viva Elite
  • Toyota Avanza
  • Hyundai Atoz

hah,ini ialah blog untuk perkhidmatan kereta sewa 
bagi mereka yang ingin dapatkan kereta sewa 
di kawasan bandar iskandar sane ..
tengok jenis kereta yang diberi sewa ni pon
oke laaa..sesuai dengan nama pelajar an ..
so,bagi yang belum taww pergi laa try masuk blog 
harga pon ada kat dalam laman web uw ..
just korang click nnti taww laa semua oke ..
 ^_^

3 comments:

Badrul Car Rental Seri Iskandar said...

TERIMA KASIH :)

Farah Azurah said...

sama-sama.. hanya membantu jerr ni :)

gmail said...

masih ada lg ke perkhidmatan kereta sewa ni?