Silent reader

Tuesday, November 29, 2011

Adehh,Aku Layan K-POP Laa pulekkk ... *BUKAN TIPUAN*

Assalamualaikum ..
*wajib jawab*
Yeoboseyo semua ..
ahak,cakap korea laa pulek ..jap,betul ker tidak aku ni ??
maaf yer peminat korea semua ..
fara masih dalam proses belajar ..
tidak dapat disangkal lagi jiwa dan mata fara sangat
suka suka suka kepada ini KOREA ..
fara sangat suka cuci mata tengok fesyen korea,
*fesyen muslimah tetap yang no 1*
fesyen memang majoriti ramai yang minat ah ..
ini kes bila farah yang layan harcore*bhahaha penipu*
merubah sikit kepada K-POP ..
grrrrr,adakah ini pilihan yang bijak ??
betul ker sesiapa yang meminati dunia k-pop ini
pasti akan menjerit-jerit tatkala si handsome dan
si cantik membuka mulutnya untuk menyanyi ??
kalau gini laa gaya nya,cancel aku !
hahahhahahahhahahhahahhaha ..
oke laaa fara ni bukan laa mundur sangat sampai
sehelai k-pop pon tak layan ..
fara ni kategori yang TIDAK OBSES kepada artis laa ..
kalau dengar lagu uw kalau best fara layan ah ..
kalau tak best,jangan harap nak dengar ..
adakah aku kejam ???
so baru-baru ni ada lagi kumpulan k-pop wanita yang
berjaya mendambat hati fara selain kumpulan
wonder girl-nobody dan 4 Minutes-Hot issue ..
now fara minat kumpulan KARA !
KARA !! bawah ni ada lagu yang menjadi kegemaran fara ..
wing ^_^

WANNA-kara

hah,video k-pop ni cecomel betul macam farah ..
*oke,aku perasan.maaf*
memang betul musim k-pop ni banyak pengaruh nye kepada
peminatnya ..yang ada uw siap letak gambar bebanyak dalam
folder facebokk sebab dorang minat ..
peminat k-pop ni tak kira lelaki atau perempuan ..
semua layan dengan k-pop ni ..
tak kisah laa korang nak layan apa pun,
yang penting budaya MELAYU kita jangan lupa oke ..
^_^

No comments: