Silent reader

Saturday, October 15, 2011

You Very Cute Baby !

Assalamualaikum ..
ehemm hari sabtu sudah tiba ..
sambil LAYAN filem hindustan kat tv3 ni,
jumpe laa satu gambar yang pada fara gila comel
+ awesome + menarik !
WOW !!
serius beb ..fara jumpe gambar ni dalam blog
korang mesti teringin nak tengok entah gambar apa yang
disuka sangat oleh fara ni kan ..
so,dengan segala hormatnya mempersembahkan ..
*alahai salah upload laa pulak ..
itu muke very excited selepas tengok gambar budak
comel ni ...
*kredit to Khairul Azhar ! 
korang jangan fikir fara mencuri eh,
fara daa mintak izin dari tuan punya gambar untuk di upload kat sini ..
Tuan khairul azhar student UTHM,
baru beberapa minggu yang lepas fara g UTHM ..
hehehhehehhehehhe.
alahai,comel nye rambut adik ni +
senyuman die yang menawan ..
gambar adik ni memang biasa jerr tapi fara suke
dengan senyuman die ..
very ikhlas dan muke budak-budak betul !
my adik perempuan say

"muke die macam PIAN dalam cerita Tolong 
awek aku pontianak "
 mungkin sebab rambut die same laa kott ..
then gambar ni jugak telah dipertandingkan dalam
so,semoga gambar ni mendapat undian yang banyak .
amin .



4 comments:

Nurnasihah Shahbuddin said...

Comel la budak tu. Setuju, mmg same dengan pelakon tu :))

http://shutupandzip.blogspot.com/2011/10/girls-please-be-careful.html

Farah Azurah said...

comel bnyak !awak pon setuju muke die sme dgn PIAN :)

Kathy Tuah said...

adoi, comeynya budak ni..

Farah Azurah said...

comel comel comel !