Silent reader

Thursday, October 27, 2011

Tingkatan 5=Time For Study Now !

Assalamualaikum ..
boleh fara taww bile tarikh exam SPM 2011 ??
oke,wait .mari jumpe dengan pakcik google .
......
......
......
......
......
loading
......
......
......
......
......
copy paste 
......
.....
......
......
......
14 Nov – 14 Disember 2011
*harap betul .
wahhh,tinggal lagi beberapa hari jerr ni ..

ttbe teringat dulu belajar kimia dgn cikgu tun habab.
*KIMIA= subject killer time form 5 .
nasib baik aku LULUS ..
alhamdulilah ..
study akhir-akhir ni laa yang bawah keberkatan ..
hehhehehehhehehhe ..
oke,keputusan fara bukanlaa baik sangat tapi boleh laa ..
subject BM paling mencabar kalau tak dapat A ..
tapi alhamdulilah,dapat gak A+ ..
so tadi fara tengok la facebook sorang adik ni
yang mana dulu die ahli tarian group yang fara join .
sibuk die study memalam buta dengan kawan-kawan die .
time fara dulu xd sangat study group ni tapi 
ada laa sikit ..
then bila daa nak akhir-akhir sekolah ni,mule laa ada buat
Majlis Konvo ..
 
 *my face time form 5 ..
*budak*
hahahhahahhahahhahahha ..
oke,sekolah fara buat majlis graduasi guna baju sekolah ..
ohhh tak kisah laaa ..
hah,dengar cerita tahun ni punya majlis konvo budak form 5,
kami yang lower 6 ni kena buat ,..
ohh !
fara and the geng-geng laa yang kena nanti ..
redha jerr laaa ..
oke,last word !
"korang yang form 5 tahun ni good luck oke untuk 
SPM nanti..do your best "
 ^_^



No comments: