Silent reader

Friday, October 21, 2011

Seribu Sesalan,Sejuta Keindahan Di sini

Assalamualaikum ..
fuhhhh daa selesai paper pertama fara ..
iaitu paper PENDIDIKAN SENI  ..

"sape kate pendidikan seni uw senang hah ! "
Pendidikan Seni STPM kategori susah laa jugak weii.
maklum laa,pertama kali dalam sejarah fara amik
paper Seni ..
time FORM3 cikgu suruh warna betul-betul fara lari
dari kelas ..konon cakap pergi tandas ..
padahal xbawak kertas lukisan ..
hahahhahahhahahhaha ..
budak kecik kottt,15 tahun time uw .. :D

serius tadi daa mule pening bila apa yang fara baca xkuar ..
rase macam nak hentak kepala kat atas meja jerr ..
tapi itu semua cume khayalan kerana
fara sangat SAYANG kat diri fara ni ..
xkan tegamak fara nak melukai diri ini ..
hehehhehehhehehhehehhehhe ..
so fara ambil laa langkah paling bagus iaitu
TENANGKAN DIRI DAN BACA SELAWAT BANYAK-BANYAK ..
buat perlahan-lahan dan ada laa kuar
apa yang fara daa baca uw ..
TODAY tika ajak g BUNDLE kat kota ni ..
seluar banyak laa yang lawa ..
ada satu suar uw fara minat tapi mira dan tika kate TAK LAWA !
cissss ..
tapi nasib baik korang kate xlawa,
so xpayah laa fara beli dan dapat jimat duit ..
LALALLALALALALLALALLA ..
*best dapat cuci mata ni .. :)
hei korang semua,jom karaoke lagu ni ..
serius fara kalau nyanyi lagu ni terase mcm DIVA laa pulekk ..
bhahahhahahahahha ..
suara cartoon berangan nak jadi DIVA ..
hahhahahahahhahahhaaaa ..
*kawan fara say suara fara macam carton ??
buwekkkk !


 

No comments: