Silent reader

Friday, October 14, 2011

Riang Ria Bermain Air BANJIR .. Gluupp !

Assalamualaikum ..
tajuk macam rancangan buat kuih raya ..
raya daa habis weiii .
tinggal RAYA HAJI jerr laaa ..
hehehhehehehhehhhhehe ..
xd laaa,sebenarnya fara nak share dengan korang
segelintir kanak-kanak yang sangat gemar bermain
air banjir yang belum tentu bersih uw ..
fara snap gambar ni time musim hujan kat kota tinggi ..
gambar ni fara ambil dekat pondok sekolah
agama sebab van fara ambil kat situ .
time ambil gambar ni,cuaca daa reda tapi
air masih bertakung lagi ..
KEMAIN budak-budak ni berlari-lari riang bermain air uw .
*yang seksi meksi uw jangan tengok !
*dengan rela sajer lintas air uw.
*wahh,meriah mereka
*pengawas on main air ??sudahhhh 

macam-macam gelagat budak-budak ni ..

"dorang kan budak,biarlaa mereka macam uw"


budak ker bapak budak kerr,
benda yang xbaik jangan dibuat ..
time uw fara ada tengok satu geng budak laki ni,
kawan-kawan die semua main air banjir ni tapi yang sorang
ni xmain air sebab hari uw die pakai
KASUT BARU .. *wau !*
then kawan die gelakkan die sebab xmain air .
ADEHHH !
itu pon kena gelakk ker ??
hal budak kan ..xkan nak masuk campur ..
so,marilaa kita sama-sama mendoakan agar mangsa-mangsa
banjir kat THAILAND uw kuat dan
tabah menghadapi ujian ini
amin .

No comments: