Silent reader

Sunday, October 23, 2011

Meriah Pink Bersama MCD .. story with picture !!

Assalamualaikum ..
haaaa,perut daa kenyang makan makanan ..
say "ALHAMDULILAH " laaaa :D
semalam(sabtu) ada majlis anugerah kat sekolah fara ..
alhamdulilah,dapat lagi tahun ni ..
tapi memang terkejut sebab dapat 3 anugerah ..
alhamdulilah :D
 *tiada niat ingin menunjuk-nunjuk ..
sekadar berkongsi sahaja :D
Itu hari sabtu dan hari ni,hari ahad ..
kenyang sangat sebab hari ni kelas fara iaitu
kelas 6R UM(2011) buat jamuan kelas kat MCD kota tinggi .
lagipon guru kelas kami akan berhenti mengajar kami
kerana die telah dipindahkan ke sekolah lain .
oke,dari form 5 fara dengan cikgu ni,
now bile cikgu ni akan pindah,
memang sedih laa :(
oke,mari ikuti perjalanan jamuan ini dijalankan ..
ketibaan kawan-kawan kelas memenuhkan 
kawasan mcd kota tinggi ini .
then xlama lepas uw,cikgu kami pon sampai ..
oke,nama ckgu kami CIKGU HAWA !
then majlis dimulakan dengan ucapan pendek oleh syafiq
*ketua kelas/ketua gelas ..hehehe
then pas die say bla bla bla bla ..
cikgu pon potong kek dengan penuh sopan santun .
kami pon semua makan dengan best nya ..
muwahahahahhahahaha ..
tak lama selepas uw diadakan sesi pemberian cenderahati ..
taraaaaa !!
pemberian cenderahati untuk cikgu ini
disampaikan oleh azwa dan syafiq selaku orang kuat dalam kelas
fara ..hehehhehehehe ..
then kami yang datang ni pon dapat hadiah jugak taw..
hehehhhehehhehhe 
cume gambar syaza yang xd ..
dia balik awal,ada hal mungkin ..
tapi,xsemua budak kelas fara yang datang ..
mereka ada hal mungkin ..
hehehhehehehehhehe ..
hah,yang bawah ni pulak gambar-gambar sepanjang majlis ini
dijalankan ..
nasib baik daa cas bateri kamera,kalau tidak memeng sedih laa.
hehehhehehehhehehe
PINK = Heliza Helmi
Merah = Ana Lulu
Hitam = Yuna
amboi,banyak sungguh gambar kan ..
walaupon majlis kecil-kecilan tapi meriah oke ..
hehehhehehehhehehe ..
dan ini gambar terakhir yang so AWESOME !!
hahahahhahahahahhaha
 




P/S : fara pakai tudung lain dari yang lain..
ttbe rindu nak pakai tudung macam gini ..
ni laa gaya pertama fara ketika
pertama kali mendapat hidayah untuk bertudung :) 

No comments: