Silent reader

Monday, October 03, 2011

Melawat PLKN bukan join PLKN .

Assalamualaikum ..
oke cuaca sejuk sejuk basah hari ni ..
sebab tadi ada hujan sekejap so i call
sejuk-sejuk basah ..
oke,hari ni fara nak bercerita pasal semalam iaitu 
hari ahad bersamaan 2 oktober 2011 ..
siap bagi tarikh untuk memudahkan cucu cicit 
baca blog nenek die ni nanti ..
hahhahahahahhahahaha
oke,semalam fara berkesempatan melawat kawan fara
dekat kem latihan khidmat negara kat
sembrong batu pahat,johor .
 
oke,serius fara xsangka pusat latihan ni tempat nye
jerrr very jauh ke dalam kampung ..
ingat macam pusat latihan biasa-biasa jerr ..
rindu banyak oke kat diedie ..
salam-salam then makan tengah hari sama-sama 
dengan die ..
btw fara pergi ni bersama dengan family diedie laa..
then macam biasa kalau jumpe diedie borak-borak ..
and disebabkan ini first time fara tengok
kawan fara berpakaian pelatih PLKN,
so dengan kadar gembira fara tidak melepaskan peluang 
bergambar dengan diedie .
hahahahha muke xboleh blah an ..
perut daa kenyang then terus ngada-ngada kita amik gambar ..
beb,bila aku ngan ko amik gambar,
perbandingan yang kita suke tengok ialah
MUKA !!
sorang muke kecik gile and sorang lagi panjang ..
hahahhahahahahha ..
sudaaaa,ini photoshoot kerr ap ??
ker DUTA PLKN ??
hehehhehehhehhe ..
xd ah,ini semua sebagai tanda kenang-kenangan jerr laa.
sekurang-kurangnya nanti cucu-cucu kami
boleh tengok kenangan nenek fara dengan nenek diedie ..
hahahahhahahahha,daa kenapa asyik
bercerita alam kahwin jer ni ??
abaikaaaannnnn :)
dan yang terakhir ialah gambar family diedie .
btw,abang dan kakak die xpergi ..
ni jerr yang ada ..
beb,aq doakan ko selamat oke kat sane ..
kawad elok-elok ..
balik kota nanti jangan ajar kanak-kanak menari,
tapi ajar kawad kaki ..
hehehhehehhehehhehe ..
lagu khas untuk ko ..
ko cakap dengan aq ko hafal lagu ni..
kan ??

amacam ??
best x lagu ni ??
hehehhehehehhehhe

No comments: