Silent reader

Monday, October 17, 2011

Click On You,Click On Me !

 *ttbe kurus selepas buat J-ROBIK*
amin kalau betul kurus ..cehhh wahhh ..
bajek badan nak kurus tapi tak sihat xgune wehhh ..
kan ??
oke,stop pasal isu yang pada fara very sensetif . oh !
see tajuk macam nak unik bagai ..
itu sebenarnya effect bunyi kamera "click !"
*bermula sesi berangan die*
fara sangat suke dengan kamera ..
kenapa suke ??sebab boleh simpan setiap memori dalam uw.
 sebenarnya,xkira apa jenis kamera yang kita pakai pon,
cukup dapat snap gambar yang kita suke mampu
daa buat kita happy 300 darjah sambil berpusing-pusing..
betul,.contoh macam gambar di bawah ni .
 beautifull of smile !
menarik kan tengok gambar yang penuh dengan senyuman ini.
so,macam mane dengan ini pulak.
LOL ..
mimpi ngeri tengok gmbar ni ..

hahahhahahahahhahaha ..
ni merupakan salah satu emosi yang penah berada dalam
kamera farah ..oh,terus cancel save dalam folder jer laa.
what about this one ,
 *waterfall kota tinggi
oke,tertinggal my younger sister sorang.
and sorang yg lelaki kecik uw,
my sepupu sebenarnya ..
muke semua menahan kesejukkan air ..
dan termasuk yang ini ,,
say what,say what ??
hahhahahahhahahahahaa ..
little girl with her boyfriend ..

both otak sangat BETUL until berani snap dengan muke
langsung tak cover cun !
hahahhahahahahhahaha ..
that why i love u boy !!
stop !!!
banyak lagi gambar-gambar yang fara sayang ..
hanya dengan menggunakan kamera murah,cukup
untuk fara menyimpan semua kenangan yang berlaku 
disekeliling fara ..haaaaa :D


"LOVE YOUR CAMERA WALAUPON
SEKADAR CAMERA HANDPHONE"








2 comments:

ila said...

sye pulak camera shy.
hakhak

Farah Azurah said...

hahha :D