Silent reader

Sunday, September 25, 2011

Pernah Jatuh Cinta Dengan Awak Laaa ..

Assalamualaikum ..
amboii,fall in love dengan sape pulak ni ??

"ko jangan main-main fara.."
"daa laa ko tepek muke buah hati kau.
then ni ko kate pernah jatuh cinta dengan awak"
"sape uw 'awak' !!!tell mee ,tell me !!! "

eh,apa ni marah-marah ..
relax semua ..hati fara masih kuat bersama dengan 
cik buah hati fara ..
percaya laa ! 
ni fara nak cerita zaman fara time form 1 and form 2
macam uw laa..time zaman 2006 and 2007 ..
time uw fara gila jatuh cinta dengan 
BAMS-SAMSONS
muwahahahhahahha muke die ..
(muke buah hati tetap paling suke !)
mehhh fara nak cerita bagaimana fara
boleh suke dengan artis indon ni ..
korang penah x dengar lagu 
KENAGAN TERINDAH-SAMSONS

pehhh tangkap leleh kalau dengar lagu ni ..
serius feeling 380 darjah taw ak ..
hehehhehehhehe ..
then start uw laa fara rase macam nak tdow xsenang,
makan xlalu,mandi xbasah ..
puihhh,mampuih kena lempang dengan abah 
kalau fara buat macam uw ..
abah dah bagi makan ,ttbe xnak pulak ..
memang kena ah ..
hehehhehehhehehhehe ..
then fara pon mule laa menceburkan diri
ngadap siaran indon 5432 kali sehari semta-mata
berharap muke Bams ni akan keluar kat iklan-iklan mereka.
(kota tinggi dapat channel siaran indon taw,
malah siaran singapura pon dapat ^_^ )

walaubagaimanapun,harapan tinggal harapan ..
muke die belum ada kat iklan-iklan lagi ..
xp laa..time uw cume dapat tatap dalam
majalah-majalah jerr ..
sebagaii peminat yang belum fanatik 200%,
fara pon menghafal laa lagu-lagu die ..
(cikgu suruh hafal formula maths,aq hafal lagu.)
then,ttbe telinga fara dikejutkan dengan berita
Bams couple dengan Nia Ramadhani
comel jerr Nia ..
tapi mereka kekal lama and noww nia dah
kahwin daa pon..
alhamdulilah ..
and sejak uww laaa fara terus semacam lupekan 
Bams ni ..niat di hati malas laa nak suke
suke dengan mereka lagi ..
baik suke dengan cik buah hati lagi bagus ..
muwahahahhahahhaha ..
*i really love this picture as much as i love
name on this paper .






2 comments:

Terbang Bersamaku said...

dulu mase zaman tgah study lagu nie mmg tgah meletup2...
sy pun minat ngan lagu nie..(^___^)

Farah Azurah said...

terbang bersamaku : pehhh,memg letup-letup ah kan ..hehe :D