Silent reader

Monday, September 12, 2011

Jimat Duit Bila Ada Jamuan Pengajian Perniagaan

Assalamualaikum ..
oke mood raya sebab masih dapat
makan percume dengan adanya jamuan raya
pelajar pengajian perniagaan ..
kami dapat cikgu yang super best spoting tapi
garang bile marah ..
*puan mistinah .
oke,semua pelajar WAJIB bawak makanan..
xkisah asalkan jangan bawak CICAK TOKEK..
errrr !! wekkk !!
oke,here antara makanan yang fara makan tadi.

macam-macam ada kan..
nk taw ak fara bawak yg mane ??
yang bekas pink uw laa..
knp pakai bekas wrne pink ??
biar senang time kemas xmudah hilang nnti..hehehe
so,setelah bermacam-macam makann
terhidang,fara mengambil keputusan untuk makan ini .
ooo yeah ..
cukup banyak or cukup sikit ??
hehehhehehhe ..
sorry sebab dapat peha ..
hehhehehehhehhee 
oke laa korang,hope enjoy dengan gambar-gmbar di bawah 
ni oke..semua ni student pengajian perniagaan ..





korang nak taw,until now 9.25 p.m.
fara xmakan lagi sebb daa kenyang makan 
makanan ni semua..
padahal makan yang tadi fara amik jer ..
kenyang sebab ayam die besar sangat kott ..
hehehhehehhehe ..
k bye..







p/s : sorang lagi kwn fara daa khwin..
tahniah kak :)

2 comments:

CikAnyss' :O said...

sedappnyaa :)

jom balas2 komen , mana tahu kita boleh jadi shabat :)

Farah Azurah said...

anyss : boleh sgt kita jdi shbt..hehhe :)