Silent reader

Saturday, September 24, 2011

Aku Cantik Banyak,Kau Cantik Sikit ..

Assalamualaikum ..
amik kauu nak terkeluar anak mata bagi sape-sape
yang baca tajuk post fara kali ni ..
perasan cantik konon,
puihhhh !!
sorry kawan-kawan,fara buat tajuk jerr ..
tiada niat di hati 
NAK PERASAN CANTIK OR WHATEVER ..
jangan salah anggap yerr semua ..
ini semua gara-gara fara tengok video matluthfi ..
tajuknya,Bukan semua cantik subjektif .
isu cantik,xcantik ni kalau didebatkan macam mane eh ??
yang sorang menyokong yang cantik,
and the other one sokong yang hodoh ..
hehhehehehhehehe ..
kalau sekrang ni,ramai sangat orang cantik ..
pergi mana-mana semuanya cantik cantik belaka ..
tapi pernah  x kita terfikir kecantikkan uw
tidak kekal lama...
"alaa,sebab die xkekal laa kita kena tunjukkan kecantikkan kita"
xkan laa aq yang cantik-cantik ni nak simpan jerr
kena laa tunjuk kan kat semua"

amboi,tunjuk uw boleh tapi jangan laa 
sampai terbeliak-liak orang lain tgk ..
simpan-simpan sikit untuk laki awak nanti ..
and ada satu lagi yang fara persan ..
perhatian : tiada niat nak perli sape-sape..
 ada orang cakap and ada laa berlaku depan mata,
kalau girl yang comel-comel,
cantik-cantik banyak macam kumpulan k-pop ni,
mereka xnak geng yang xd rupa same macam mereka ??
errrr,betul ker ni ??
adehhh,kalau berlaku macam gini,
xtaww laa nak cakap ap ..
kang kalau cakap lebih nanti mereka kate
itu hak mereka,kita xboleh campur ..
but,terpulang ..
kecantikkan uw xkan kekal buat selamanya tapi
hati budi yang baik pasti akan dikenang jua . 
*semua manusia yang diciptakan oleh
ALLAH S.W.T semuanya cantik-cantik belaka..
jangan laa kita merendah-rendahkan diri orang lain..
so,bagi sesiapa yang masih belum tengok video 
matluthfi ni,mehhh tengok bwah ni ..
 



 

2 comments:

Nur Syazana Mohammed Sani said...

ahmat lutfi pawe zana ,. HAHA ,. semua video die zana da tengok :DD

http://syazanasani.com

Farah Azurah said...

syazana : hahahha.. :D ..ni mesti sebb die comel uw yg jdi pkwe zana eh ??