Silent reader

Wednesday, August 17, 2011

Rezeki Offline Blogger Selama 3 Hari .

Assalamualaikum ..
lalallalaallalalallalallaalla ..
yeah !!dapat lagi godeh-godeh ngan blog comel lagi kiut 
sangat miut ni..hahahhaha :D
I ALWAYS LIKE THIS..

korang korang korang ..
seperti yang penah korang taww apa yang 
berlaku kat fara selama
menghilangkan diri 3 hari ni,fara 
dapt pulangan yang sangat menggembirakan ..
yeee,sorry excited sangat sebb FIRST TIME TAWW !!
hehehhehehhehhe ..

ok,di kala minggu yang lalu,
fara join CONTEST SHAWL dan Aku..
click sini kalau nak baca = SINI
so,dengan berkat 3 hari xon9 blogger,facebook,twitter
(click Sini kalau nk taw)
alhamdulilah,rezeki fara sebab berjaya 
menjadi salah seorang pemeng ..
hadiah nasib baik ada 6,so fara dpt no 4 ..
yeah !!
(kalau nk baca,Rujuk Sini TAWW )
bersyukur sangat..ni laa namenye REZEKI OFFLINE ..
fara taw keputusan ni dalam waktu offline uw laa..
hehehhehhhehhe ..
then gambar yang menjadi pilihan juri ialah
LOL ..
nk jadi Hana Tajima xdapat,
jadi Farah Azurah pon oke laa :)



P/S : doakan hati fara tenang eh..
:(

2 comments:

saya dewi said...

salam sayang ^^

congrate menang. memang dah macam hana tajima pun! tapi farah Azurah lagi sweet kot. hihi =D

hati fara tak tenang ke? wuwu. harap semuanya berjalan lancar buat farah. amin (':

Farah Azurah said...

dewi : awak pon dpt menang kan..awak dapat no 1..kan ??tahniah taww :) ..aah,xteng sikit jerr ..hope semua berjaln dgn lncar :)